Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a leggonoszabb csillagj...

Melyik a leggonoszabb csillagjegy az ÖSSZES KÖZÜL?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 21. 09:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Nincs olyan, hogy leggonoszabb csillagjegy, a személyes képlet sokkal többet elárulhat egy emberről, mint önmagában csak a napjegy.
2018. ápr. 21. 20:23
 12/18 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem is a személyes képlet számít,amit az utolsó válaszoló írt.bár én teljesen nem hiszek a csillagjegyekben,de akik a leggonoszabbak voltak velem/vagy számomra valamiért gonosznak tűntek): (nekem nyilas a csillagjegyem): Bak,

Bika,

Ikrek,

Oroszlán,

Mérleg,

Skorpió

Többségben nekem ők a leggonoszabbak

2018. ápr. 21. 23:16
 13/18 anonim ***** válasza:
9%
Az előző vagyok,kihagytam,hogy a rákok közül pedig a férfiak eléggé gonosznak tűntek nekem,de a nők nem
2018. ápr. 21. 23:41
 14/18 Arkhowar ***** válasza:
A chitauri! Ők a gonoszság princípiumai!
2018. ápr. 23. 08:28
 15/18 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem a skorpiók a leggonoszabbak. Utána talán az ikrek. A nyilasok csak szimplán önző, hiú ripacsok. Az annyira nem gonosz, de nem is a legjószívűbb. A kost én azért mert önző nem mondanám gonosznak. Persze a legtöbbször minden gonoszság alapja az önzés, de az ő önzésük kicsit gyermeki és alapvetően jóindulatúak és legalább őszintébbek. Az oroszlán is kicsit hasonlít ehhez. A halak, meg a vízöntők és kicsit a szüzek is alamusziak. Ezért hajlamosak a sunnyogásra és ebből akadhatnak aljas sunyi dolgaik.
2018. ápr. 26. 15:13
 16/18 anonim válasza:
Ikrek, szűz
2018. ápr. 30. 14:01
 17/18 anonim válasza:

Szubjektív de felsorolom, gonoszság szerint a csillagjegyeket személyes tapasztalat alapján :

1. Rák

2. Oroszlán

3. Skorpió

4. Szűz

5. Bak

6. Kos

7. Ikrek

8. Bika

9. Nyilas

10. Mérleg

11. Halak

12. Vízöntő

2021. szept. 10. 18:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Én rák vagyok , olvastam valahol hogy a gyűlölet pengéje - ként jellemzik , amúgy abszolút kedves segítőkész normális vagyok nem bántok senkit ha nem baszogatnak , de az igaz hogy ha jogtalan a sérelem vagy bárhogy felkurják az ember agyát akkor majd elájulok olyan mérges vagyok és volt olyan hogy haveromat megverték a rendőrök azon gondolkoztam hogy leöntöm azt a férges kutyát egy vödör nátrium hidroxiddal , rákok bosszúállók nem gonoszak.elesetteket nem aláz meg oktalanul egy rák nem fölényeskedik , nem akar dominálni viszont nem tűri ha dominálni akarják , akkor gonosz egy rák ha gonosz vagy vele. Amúgy nem az
2021. okt. 18. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!