Két azonos jegyű ember mennyire illik össze?
Figyelt kérdés
Vannak olyan "azonos" jegyek, amik passzolnak/nem passzolnak egymáshoz?2010. jún. 11. 11:34
1/13 anonim válasza:
ja sztem, en is mindig 4-es voltam es a volt baratnom is... sztem illettunk egymashoz.
2/13 anonim válasza:
Hát ez emberfüggő. Nem lehet tökéletes pontossággal megmondani, kim ennyire illik a párjához horoszkóp alapján, mert kivételek is bőven akadnak. De általánosságban elmondható, hogy nem illenek össze az azonos jegyűek.
3/13 anonim válasza:
legjobb barátnőm oroszlán, és a pasi (akivel én hoztam össze) is! már több mint két és fél éve együtt vannak. Másik bnőm szűz, és a pasija is! ők is már vagy két éve. tehát két példa arra, hogy elég jól:)
4/13 anonim válasza:
Én hat évig éltem együtt egy azonos csillagjegyűvel.
Eszméletlen jól megvoltunk, nagyon szerettem és tiszteltem őt, és rettenetesen hasonló gondolkodásuk volt. Ez volt benne a jó. Bár a szexuális része nem működött elég szuperul.
5/13 anonim válasza:
A különbözőség azért jó,mert tüzet hozhat a kapcsolatba.És szerintem az aszcendens is érdekes.Nekem kétszer volt azonos csillagjegyű barátom...hát...hátháthát:))
6/13 anonim válasza:
az azonos jegyűek kapcsolata nagyon egysíkú, unalmas tud lenni!
házasságban nagyon nem ajánlom, legfeljebb hobbitevékenységben van haszna.
7/13 anonim válasza:
én nyilas vagyok és unalmasnak találom a többi nyilast mert olyanok mint én. szerintem rövidtávot megér, de hosszú távon. ismertem két oroszlánt kiütötték egymást, két rákot, akik egymásba kapaszkodtak, viszont ismerek két mérleget akik már 10 éve!
8/13 anonim válasza:
3 évig éltem egy rák jegyű férfival és én magam is rák vagyok. Ég és föld voltunk...amíg nem bújt ki az alkohol és didibárok iránti szeretete valamint a munka utálata, addig jó volt. Aztán véget vetettem a dolognak.
9/13 anonim válasza:
Szia! Mi halak vagyunk, 14 éve együtt élünk, kitaláljuk egymás gondolatát. Nem unalmas, sőt. El nem tudnám képzelni mással az életet.
10/13 anonim válasza:
Hát, ha ugyanarra a helyre szól az azonos jegyük bizony lehet baj belőle :) Főleg focimeccsen nem tolerálják az ilyesmit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!