Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Igaz, hogy akiknek ikrek a...

Igaz, hogy akiknek ikrek a csillagjegye azoknak fura feje van?

Figyelt kérdés
Olvastam valamelyik kérdésnél, és nekem is van egy ikrek ismerősöm akire igaz.
2018. márc. 14. 15:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

Ikrek, akiket ismerek:

-Egy volt barátom: még 18 éves kora előtt egész jóképű volt, vékony arc, göndörödő haj... De aztán egyre jobban elhízott. A teste is és vele a feje is, randa lett, és a haja is gáz, aha hosszabb úgy is, ha kopaszra nyírja meg agresszív feje van. Baromira nem jön be.

-Egy haver ikrek srác: Hm, egész jóképű. Tulajdonképpen nem szép, mert nem. De nincs elhízva, vékony, és van egyfajta sárm benne, vagy hogy mondják ezt. És így tetszetős, de mégis, rá lehet mondani, hog yfura fejű.

-Egy ikrek barátnőm: semmi extra, átlagos feketébe hajló barna hosszú haj, tojás fej, nem túl szép bőr, és nem túl szép arcberendezés.

Egy másik ikrek lány: ő az előbbitől abban tér el, hogy inkább szép az arca, és a bőre is szebb, de amúgy átlagos. Nem fura se.

2018. márc. 19. 10:13
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Igaz. Kb. annyira, mint hogy a bak nöknek 3 mellük van, a merleg ferfaiknak pedig 12 labujjuk.
2018. márc. 22. 14:26
 13/15 anonim válasza:
100%

Én Ikrek nő vagyok, 19 éves, és mindig is fura fejem volt szerintem. :D

Amikor kislány voltam, akkor hatalmas sötétbarna katicabogár szemem volt nekem is, és egyenes tejfölszőke hajam. De már akkor is téglalap formájú volt kicsit az arcom.

Amikor serdültem, akkor én nagyon csúnyának éreztem magam mindig..Erős volt az állkapocs csontom, és a járom csontom, és széles magas homlokom volt, és a nagy szemek megmaradtak de elkezdtek "cicásodni". Mindig nagyon vékony és nagyon magas voltam, hosszú karokkal és lábakkal, és lehetetlen volt normális frizurát találni nekem..és még szemüveges és fogszabályzós is voltam. :D Íjajj. És hozzám képest az összes fiú, összes lány csökött volt.

Ahogy idősödtem, finomodtak az arcvonásaim, és már nem hangsúlyos ANNYIRA a "téglalap" forma arc(csak kicsit), nyúlott az arcom, és mintha normálisnak tűnne már a homlokom is, már nem tűnök a 171 centimmel annyira magasnak, vannak nálam magasabb fiúk-férfiak, vékony maradtam.

Barnás-sötétszőkés hosszú hajam van, nagy sötétbarna mandula szemeim, lekerekített, de turcsi, 'átlagos' orrom, vastag ajkaim vannak, de az alsó ajkam vastagabb, ha mosolygok, gödröcskék vannak az arcomon. És széles de nem kiálló metszőfogaim vannak, és hegyes (picit manós) füleim.

Úgyhogy..a fejformám tényleg fura a Keira Knightley beütéssel.

Egy másik Ikrek férfi ismerősömnek meg szintén nyújtott téglalap fejformája van, és kiugrik a járomcsontja. De szerintem egész sármos, és szép mandula sötétkék szemei vannak. :D

2018. dec. 19. 12:12
 14/15 Nemtudom5501 válasza:
Igen, mi ikrek ufók vagyunk. Istenem.. 😂🌏
2019. jún. 25. 12:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Csak azoknak az ikrek jegyűeknek van fura fejük, akik figyelembe veszik a féltudású 'asztrológusok' véleményét.

.

Fura fejük abban nyilvánul meg, hogy agykoponyájuk nem idegsejtekkel van tele.

2019. jún. 25. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!