Vízöntő lány kos aszcendenssel? Írtok rólam pár dolgot? Mennyire illik össze Vízöntő kos aszcendenssel egy Bak Nyilas aszcendensű pasival? Miylen ez a kapcsolat?
Én is ez vagyok:D De hogy milyen vagyok? Jajj.
Szeretek magamban lenni. Néha beidegesedem. Szeretek segíteni másoknak. Depresszióra hajlamos vagyok. Nehéznek találom az életem. Hmm... Nehéz elemeznem magam.
19:02es vagyok
Elég nehéz jellemezni magam.Nagyon lobbanékony vagyok,bármin feltudom magam húzni,türelmetlen is vagyok,nagyon makacs,amit a fejembe veszek,az úgy van,nem engedek belőle.Ha vkit utálok,akkor azt nagyon utálom,de ha vkit szeretek,akkor az égről is lehoznám neki a csillagokat:)Sokszor taktikázom,nagyon jól meg tudom magam játszani ha kell,de van,hogy rám jön az őszinteség is,és akkor mindent kimondok.Előbb beszélek,és csak utána gondolkozom.Temperamentumos vagyok,állandóan pörgök,nálam reggel 5kor kezdődik a nap,és éjjel 1kor van csak vége(enyhe túlzással:).Sokak szerint kibírhatatlan vagyok,de van aki viszont nagyon szereti,hogy ilyen vagyok.De a kemény külső mögött,ott van az érzékeny belső is.Nagyon érzékeny is tudok lenni,és talán ezt próbálom leplezni.
Hát körübelül így jellemezném magam,de talán az ismerőseim jobban tudnának jellemezni:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!