Mi a véleményetek a Halak nőkről?
Anyukám tipikus Halak. Önfeláldozó, olyan szintig hogy az utolsó falatról lemond miattam. 15 éve él egy kibxttul rossz házasságban, de nem lép semmerre se, inkább tűr. Hivatali ügyeket nem intéz, de ha vki noszogatja vagy megy vele, akkor igen. Nem tud úszni, fél a víztől. Nem kér semmit, nem pletykálkodik, senkire se haragszik igazán.Sokszor felhúzza az orrát kis semmiségeken, nagyon érzékeny, de gyorsan ki lehet engesztelni.
Az egyik barátnőm is Halak, szinte ugyanez. Kivéve hogy nem húzza fel magát dolgokon.
16/L
Én halak lány vagyok. 22 éves. Anyám is halak.
Hangulatemberek vagyunk mindketten. Ha rossz passzban vagyunk, nagyon hamar megsértődünk minden apróságért. Viszont elég önzetlen,önfeláldozó, szeret szeretni, makacs, ragaszkodó. Röviden ennyi, ami mindkettőnkre illik.
Én halak vagyok. Idegen társaságban eleinte félénk aztán nagyszájú vagyok. Nagyon segítőkész, átérző talán kicsit önfeláldozó. Jó a humorérzékem :) általában jó kedvű és optimista vagyok de új dolgokba nagyon nehezen fogok bele, viszont utána már nincs önbizalomhiányom, megy mint a karikacsapás. Hivatalos vagy egyéb ügyeket én sem szeretek egyedül elintézni, nem azért mert nem tudok hanem mert szeretem ha valaki ismerősöm van a közelemben akivel tudok dumálni. Társaség kedvelő vagyok de, azért időként én is magamba fordulok.
21/L
Utolsó...mintha magamat olvastam volna...XD
Teljesen ugyanez...:D
Várok még azért válaszokat;)
Befolyásolhatóak, sajnos nem mindig mérlegelik a tényeket. Amúgy kedevesek, én kijövök velük :)
20/L Rák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!