Bak férfi és Rák nő kapcsolata működhet a csillagok szerint?
Butasag az egesz csillagjegy.....
Andrij romanovics csikatilo a hires orosz sorozatgyilkos aki tobb mint 50 gyerekkel vegzett brutalis modon o a mérleg csillagjegybe tartozik amire ez a jellemző
Békeszerető, zavarja a vita, a veszekedés, az erőszak.
Ezek utan szerintem el lehet felejteni ezt a csillagjegy horoszkop mizeriat.
Igen, valóban jogos a fenti felvetés. Csupán a csillagjegy alapján még nem eldönthető, hogy egy kapcsolatnak van -e esélye kibontakozni, vagy nincs. A többi bolygó komplexebbé, árnyaltabbá teszi ennek lehetőségét.
Egyébként a Rák aszcendens nagy segítségére lehet a férfinak, így ha csak ebből az információból tudunk következtetni, akkor indulásnak megfelel.
Elég zárkózott mindkét jegy.Bak férfi túl komoly, néha rideg,és főnökösködő.Az érzékeny Rák nőnek ez nem igazán jön be...annál is inkább mert ő is szeret irányítani...
Tapasztalat,van Bak pasi a családomban,én meg Rák vagyok...:)
Az, hogy a Nap éppen hol volt akkor, amikor születtek - édeskevés. Szinte teljesen mindegy, ki mikor-hol született. Kellő önismerettel tudják működtetni a kapcsolatot.
De a kérdésedre válaszolva, szembenálló jegyekként sok tanulnivalójuk van egymástól. A Bak jellegű ember távolságtartó, szeretetét nehezen fejezi ki, nyersen fogalmazhat, amit a Rák jellegű nő nehezen tud elviselni, akire általánosságban jellemző, hogy anyáskodik, túlzottan gondoskodik...
De ez mind általánosítás! Nem minden fekete vagy fehér. A születési képletük jóval árulkodóbb lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!