♒♏Vízöntő férfi és skorpió nő kapcsolata? ♏♒
Ti, akik hisztek a horoszkópokban mit gondoltok erről? Össze szeretném hasonlítani a ti véleményeteket a valósággal. Érdekel mennyi az egybeesés.
A válaszaitokat köszönöm!😊
En skori no vagyok volt parom pedig vizonto. Szexualis teren nyitottak es brutalisan szenvedelyesek, vallalkozo szellemuek voltunk am a mindennapokban fojamatosan csak martuk egymast. Hosszu tavon nem a legjobb
Kishijjan a szo szoros ertelmeben kinyirtuk egymast😅
Rakkent írok, majdnem skorpio 3 vizonto palim volt kettő abból több evig ( 2 illetve 3) nem vagyok tipikus rak, de azt a minimális erzelem kinyilvánítást amire igenyem volt se tudta megadni, donteskeptelen, anyagias, rendkívül féltékeny és önző. A pozitívum nagyon jó volt velük az ágyban, már amikor szexeltunk nincsenek nagy igenyeik, jó a humoruk, lazadoak és nem erdeklik őket mások velemenye..... számomra ez is pozitív dolog volt..
Nem bántam meg egyik kapcsolatot sem hiába volt tele főleg a 3 éves telis tele undoritobbnal undoritobb veszeledesekkel.. máshol szemvedelynek hivjak.. mikor mi.. egyszer ez egyszer agybaj..
Azóta megfordult az elezemben szűz, oroszlán, és bika...
A jelenlegi bika.... eddig azt mondom hogy mindig is öt kerestem meg ha az elején is de már látom a hibait:-)
Bocsi ha számodra nem mérvadó rakkent a tapasztalatom! Szerintem rendkívül hasonló a két jegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!