Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Általánosságban kedvelitek a...

Általánosságban kedvelitek a halak jegyű embereket?

Figyelt kérdés

2018. febr. 9. 10:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem általánosítok, mert a napjegy önmagában semmi. Nem tudok olyan napjegyet mondani, aminél egyértelműen csak kedvelem vagy csak utálom az összes olyan jegyű embert, akit ismerek. Minden napjegynél van olyan ismerősöm, akit kedvelek és olyan is, akit nem, és ez még a saját napjegyemmel is így van.
2018. febr. 10. 22:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb barátnőm halak volt. Szerettem nagyon sokat nevetgéltünk de elég sokszor cserben hagyott a bajban. Megromlott a kapcsolatunk nem is beszélünk.

Skori

2018. febr. 13. 00:20
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem próbálom kerülni őket
2018. febr. 16. 21:54
 14/15 Zenon ***** válasza:
69%

Alapvetően érzelmes, érzékeny emberek. Én szeretem őket,

segítőkészek és empatikusak. Szóval emberileg ott vannak a szeren. Ami olykor elbizonytalanít velük kapcsolatban, hogy eléggé sűrű a hangulat ingadozásuk és olykor úgy bántják meg az embert, hogy fel se fogják. Szeretnek csipkelődni. Ilyenkor elszámolok háromig, és megvárom, hogy visszaálljanak alap üzemmódba. Ki lehet velük jönni.

2018. febr. 24. 10:08
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Dettó, amit 10-es mond. 😂 (Kos vagyok, párom Halak.)

Én is sokat ismerek. A legtöbbjük tényleg a föld fölött jár, romantikusak ugyan, de sokszor olyan bambák, hogy az orrukig se látnak (nem túl okosak). Ha türelmes barát vagy, akkor szívesen a közeledben maradnak, néha még a kedvességüket is képesek kimutatni, de közben borzasztóan felidegesítenek. Összeveszni szinte lehetetlen velük, mert mindenért ők kérnek bocsánatot. A beszélgetések általában elég egyoldalúak (ha ő beszél, akkor nem figyel arra, amit te mondasz, ha te beszélsz, nem válaszol szinte semmit rá). Kissé gyámoltalannak tűnnek nekem, bennem automatikusan felébresztik a híres Kos "oltalmazói" ösztönt. 😂 Viszont, ha bajuk van veled, hiába érzed, azt sose fogod megtudni, max az utolsó utáni pillanatban és az utolsó emberként. Na igen, nagy pletykagépek. Egy nyílt, őszinte, igazságra szomjazó Kos a kegyes kis hazugságok összes létező árnyalatát megtanulhatja tőlük. Isten óvjon a Halak búskomorságától, képes egymaga lehúzni egy egész teremnyi embert pusztán a jelenlétével. Viszont, ha jókedve van, az is így sugárzik és nagyon kedvesen ki tudja fejezni a szeretetét. Összességében hangulatfüggő, hogy épp kedvelem-e őket vagy nem ezekért a dolgokért.

2018. dec. 24. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!