Skorpió nők milyen munkátok van?
Figyelt kérdés
Én is skorpió vagyok és érdekel hogy más skorpió nők milyen állásokban helyezkednek el, hátha van valami amiről nem is hallottam még és megtetszik.2018. jan. 21. 18:07
1/13 anonim válasza:
Én a sivatagban helyezkedtem el. Ragadotóként dolgozom.
4/13 anonim válasza:
Én közbeszerzési eljárások lebonyolításában veszek részt, amúgy közgazdász vagyok.
5/13 anonim válasza:
En a testverem penzein elek, munkam soha nem volt ,illetve ferjem eltart mar vagy 15 eve.
6/13 anonim válasza:
Biztos, hogy skorpió vagy?
Mert ilyen tanácstalanság, határozatlanság ránk nem jellemző !!!
7/13 anonim válasza:
Nem a sz*art nem. Csak szeretnétek magabiztosnak látni magatokat, meg ha mások is annak látnának, de gyakran nem ez van belül. Általatok vélt igazságérzetetek hatalmas, de a nyíltság és az őszinteség tekintetében az utolsók közé sorolnám a skorpiót. A skorpiókat utálják a legjobban, de szerintem nem azért mert a mindennapi életben elviselhetetlen. Szerintem a skorpiók elsőre nagyon vonzók tudnak lenni, de belemélyedve kijön a kegyetlenség, önzés és aljasság. Illetve a skorpiókra szokták a leginkább mondani, hogy rájuk tényleg igaz szokott lenni a csillagjegyük és én is ezt tapasztaltam
8/13 anonim válasza:
7-esnek igaza van!!! Plussz szamito penzehes emberek!!!!!
9/13 anonim válasza:
Sajnos nem olyat dolgozok ami erdekelne :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!