Kedves Halak nők, lányok. Nektek is megárt egy nagyon kicsi alkohol is?
Figyelt kérdés
Sajnos , ha iszok egy pici erősebb alkohol fajtát, az erősen negatívan befolyásolja a valódi lényemet.2010. jún. 4. 13:47
1/12 anonim válasza:
Horoszkópolvasgatás heyett inkább bioszórán figyeltél vona oda... Ilyen idióta kérdést de, komolyan... NEM ETTŐL FÜGG, hogy mennyire bírod az alkoholt...
2/12 A kérdező kommentje:
Ó! Tudom én, hogy nagyon sok mindentől függ :). De egy kis szórakozásra vágyhat az ember. Akivel beszéltem és halak volt a horoszkópja, mindre rossz hatással volt a szesz.
2010. jún. 4. 13:54
3/12 anonim válasza:
én is hallottam már ezt,h a halak nőknek hamarabb megárt az alkohol,mint másnak.Ez gondolom a jegyekre jellemző lelki-alkati különbség miatt is van.Mondjuk a pl. Bika nők amennyire "erős" jegyek,ők pl. jobban birják az alkoholt.
Ebben nem hinni kell,ez tény.
4/12 anonim válasza:
Én egy csuka lány vagyok és nem szeretem az alkoholt. Jobb szeretek sima, friss vízben úszkálni.
6/12 anonim válasza:
Én se nagyon hiszek ebben a horoszkóposdiban, de halak a horoszkópom, és tényleg nem bírom az alkoholt:D Értendő ezalatt, hogy egy 7%os sörtől (1 üveg), és mondjuk mellé egy icipici bortól lezsibbadnak a lábaim, és nagyon elkezdek szédülni (bár csak egyszer jártam így, de az erősebb sörök is kiütnek).
Érdekes:D
18/L
7/12 anonim válasza:
úgy néz ki hogy én vagyok az egyetlen kivétel a halak közt. mert én igenis birom az alkoholt na azért nem vagyok alkesz.ez csak egy példa hogy a kettőnek nincsköze egymáshoz
9/12 anonim válasza:
Hát ez nagyon vicces...:D én és barátnőm is halak jegyű...és egy nagyon kicsi alkohol is megárt nekünk ^^
:D
10/12 anonim válasza:
Erős neptunusz befolyás miatt van (Halak bolygója a neptunusz), ez a jegy amúgy is rosszabb kapcsolatban van az alkohollal, pl a halak pasik közül kerül ki a legtöbb alkoholista is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!