Tapasztalataitok alapján a Bak férfi mennyire féltékeny és birtokló típus?
Off: Azért mert bakként valami nem illik rad, az nem jelenti azt hogy rögtön hülyeség a horoszkóp, ugyanis nagyon sok más közrejató tényezőtől is függ hogy milyen a szemelyiseged.
On: az én szerelmem bak és igen, birtokló. Nyilván csak magának akar, mert az ő párja vagyok. De ennyi erővel szerintem kapcsolatban jegytől függetlenül mindenki birtokló. Jó esetben nem szeretné ha hátrányt szenvedne valaki más miatt, aki ellenkező nemű.
Hogy féltékeny-e? Azt állítja magáról, hogy ő ugyan nem féltékeny senkire, de ha adnék rá okot, amit természetesen nem adok, akkor biztosan az lenne. Nem tűr pl olyat hogy más férfi lebzseljen körülöttem. Tehát ha tudná vagy észrevenné hogy egy konkrét személy próbálkozik meg egyebek, biztos kinyilvánítaná de ez abból is adódik, hogy nagyon jól tudja milyenek a férfiak, hiszen ő is az. Egyébként is ez a normális egy kapcsolatban, én sem örülnek ha ő lányokkal talalkozgatna vagy jóban lenne... -erről persze mindenkinek más a felfogása.
Ezen kívül a mai napig felhozza gúnyolódva a régi udvarlókat:D de én pont így és ezt (is) szeretem benne.
Viszont ha az utcán mondjuk megnéznek, azt még elviseli, normálisnak tartja a jó ízlés keretein belül..
Nagyon azok
Talán a legjellemzőbb tulajdonság rájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!