Milyen csillagjegy illene rá Dr House-ra?
Figyelt kérdés
:-)2010. jún. 3. 12:56
21/29 anonim válasza:
Akkor is rák.Azok mind ilyen érzéketlen bunkók,és cinikus kötekedők, brilliáns elmék, mint én.:)))
23/29 anonim válasza:
Amúgy a családcentrikus rák ugyan mivel szúrna? :D A skorpió rendelkezik azzal az ominózus monumentális, méreggel dúsított farokkal, nem pedig a rák xD
Ja, én egyszer feltettem egy ilyan kérdést Jack Sparrow-ról, és pompázatosan le lettem hurrogva egy részről, a többiek meg még értelmezni sem tudták, mit akarok kérdezni xD
24/29 A kérdező kommentje:
Biztos nem az Ezotéria témakörbe írtad :)
2010. jún. 4. 13:04
26/29 anonim válasza:
semmiképen nem skorpió, szerintem szűz :D
28/29 anonim válasza:
Tuti bak:))))
Én szoktam ilyen lenni sokszor.
29/29 anonim válasza:
a Dr. House című könyvben benne van, hogy az egyik epizódban van House kezén egy felvételi szalag, amin Hugh Laurie valódi születési ideje van.1959. júnis 11. Tehát az alapján ikrek. DE abban az epizódban amikor Cameron felköszönti House-t karácsony környéke van, ezért sokan azt gondolják, hogy a bak jegy szülötte. Szerintem is inkább bak mint ikrek ez sokkal jobban illik rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!