Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Akit nem érdekel az asztrológi...

Akit nem érdekel az asztrológia, miért oltogatja az itt lévő kérdéseket?

Figyelt kérdés

Érdekes téma ez az asztrológia. Azoknak jött létre akiket ez érdekel. Hemzsegnek a kérdésekben a mindenféle poénkodó, oltogató, rosszindulatú, lenéző, fikázó hozzászólások.

Ilyen hsz-ek a pl: Halak-Kos összeillik szól a kérdés.

Válasz: dugd fel magadnak a horoszkópot.

Halak-Halak összeullik?

Válasz: egy akváriumban igen.

Tehát az ilyen hsz-eknek semmi keresni valójuk nincsen.

Elég sokakat érdekel ez a téma. EZT TISZTELETBEN KELL TARTANI. Nem lefikázni, meg kiröhögni.

Ezen az oldalon sajnos rengeteg a ráérő, unatkozó, komplexusos, megtört, lelkiszegény ember, akik ilyen hsz-ekkel élvezkednek.

Úgy hogy légyszíves NE!

Köszönöm!

2010. jún. 3. 11:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%
Baszkí, beszarok, ti hisztek a télapóban és mi vagyunk a buták. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
2010. jún. 3. 12:54
 12/21 anonim ***** válasza:
azért mert sok ember csak azért jár erre az oldalra hogy kötekedjen. én pl alapból nem olvasom az olyan rovatokat amik nem érdekelnek, mert én is körbe tudnék röhögni ott mindenkit, meg megcsillogtathatnám irónikus humorérzékem. de nekem nem az okoz örömöt ha idegen embereknek beszólhatok. sajnos nagyon sok korlátolt, életunt, unatkozó ember van akiknek ez nagy örömforrás. figyelmen kívül kell hagyni ezeket a beszólásokat és máris nem lesz nekik érdekes beszólogatni ha a kutya sem reagál rájuk.
2010. jún. 3. 12:59
 13/21 anonim ***** válasza:

12:26

Egy rövid kommentet írtál,de már így is kijött egy tipikus Ikrek vonás,ami minden Ikrekben benne van! :)

Összehasonlítod a bankár családban nevelkedett Mérleget a szobafestő családban élő Mérleggel...Ezt nem is részletezem,akik ismerik a csaillagjegyeket,tudják,ez miért van és annyira jellemző....Nem bántásból írtam,csak egy észrevétel.

2010. jún. 3. 13:00
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem vagytok buták,csak gerinctelenek..Nem szabad másokat a hite miatt bántani!Hova megy így az emberiség?El kéne fogadni egymást.

Amúgy a horoszkóp többről szól,mint gondoljátok..valóban hülyeség egykalap alá venni az összes halat,rákot,stb..

Nagyon befolyásolja az összes bolygó állása,a holdjegy,napjegy,aszcendens,és még ki tudja mi!Természetesen a neveltetés is,és a körülötte élő emberek.Mindenkinek a korrekt személyre szóló horoszkópját kell megvizsgálni,én magamra találtam benne,tehát a hitelességet megadom saját tapasztalatom alapján..

2010. jún. 3. 13:02
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem ott kezdődnek a problémáim, hogy ha valaki a mindennapjaiban aláveti magát ezeknek a transzcendens izéknek. Pl. volt olyan kérdés, hogy nem jön ki a munkahelyén valakivel, akkor ez most karmikus-e, és hogy az életeken átívelő fejlődését szolgálja-e. Vagy a szellemes kérdések, rakatnyi van belőlük, és a nagy része végtelenül komolytalan, inkább egy jó beszélgetőpartner kellene a kérdezőnek, vagy valami értelmes olvasmány/nézmény.

Mérnök vagyok, de nem a bigott fajta, aki azt képzeli, hogy nincs más, mint aminek kidolgozott matematikai leírása van. Így aztán abszolút el tudom képzelni, hogy a lélek (ha van ilyen) nem csak az agyon mint hardveren tud "futni", tehát lehetőségként el tudom képzelni a test halála utáni "élet" megannyi formáját. Az asztrológiát működés közben is megtapasztaltam: ha komolyan csinálják, az esetek véletlenszerűnél jóval nagyobb részében szépen illeszkednek a jellemrajzok az alanyokra.

De.

És itt jön a lényeg: nem szabad, hogy átvegyék a bolygók, vagy az eltávozottak szellemei, vagy a bármi egyebek felettünk az irányítást. Ez az egész arról szól, hogy jobban megismerhessük önmagunkat, pontosabban tudjuk jósolni, hogy egy eljövendő élethelyzetben miként fogunk viselkedni, és ha szükséges, tudjuk befolyásolni a viselkedésünket, vagy elkerülni az élethelyzetet, ha másképp nem megy.

És bizony-bizony, ha valaki nagyon nem így közelíti meg a transzcendenst (vagy bármit), előfordul, hogy kap tőlem beszólást.

2010. jún. 3. 13:05
 16/21 anonim válasza:
Komoly összeget mernék tenni rá hogy itt az asztrológiával foglalkozók megvannak győződve arról hogy a bolygók állása van hatással az életükre. És innen indul a hiszek/nem hiszek benne vita is. Egyszerűen magányos, bosszúéhes, kíváncsiskodó emberek beképzelt hókuszpókuszává degradálódott az oldalon, de végül is egyáltalán nem baj. Külön mókás amikor az emberek azért kérnek tanácsokat hogyan tudnák kicselezni a sorsot, vagy rontást levenni, rátenni, stb :D Az asztrológia nem hat, hanem mutat, bárhol, nem csak az égitesteknél. Egy szó mint száz, ha a kérdező valami oltári nagy ökörséget tesz fel (kategórián belül) arra nehéz jó választ adni...
2010. jún. 3. 14:49
 17/21 anonim ***** válasza:
kicsit idegesítő az pl. h heti 20x kérdezi meg valaki h mi a véleményed arról a csillagjegyről amit már egy csomóan megkérdeztek de most én is megkérdezem?Én meg sem szoktam nézni ezeket már szóval én nem szoktam oltogatni.
2010. jún. 3. 15:56
 18/21 anonim ***** válasza:
13:00 Ha ennyire értesz hozzá, akkor kérlek jellemezd az ikrek horoszkópú embereket. Csak néhány tulajdonságot, az is elég lesz. Miért nevetséges összehasonlítani a bankárcsaládban és a másik családban felnövő mérleget? Hisz pont ebben hisztek, hogy a bolygók befolyásolják az embereket, nem a környezetük amiben felnőnek.
2010. jún. 3. 22:54
 19/21 anonim ***** válasza:

13:00

Ezt hallgasd meg! Skorpió vagyok, aki elvileg odáig van az asztrológiától, de ezt én eddig még nem nagyon fedeztem fel magamban, éppen ellenkezőleg: szerintem sem 2-3 bolygó viselkedéséből adódóan vagyok az, aki :) No, de nem feltétlenül ez volt a kérdés - szerintem sok komplexusos ember ilyen módon éli ki magát. Ezeket el kell ereszteni a fülünk/szemünk mellett.

2010. jún. 4. 11:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Óvatosan a méltatlankodással! Sosem tudhatjátok, melyik kedélyes hozzászóló lehet épp egy karmájától megvált mester, aki ráérős perceit azzal tölti, hogy hétértelmű (nem elírás), mókás házikoanokkal szórakoztatja azokat, akik hajlandók különböző olvasatokat keresni szemmel láthatóan szellemesnek szánt rövid mondatokban :D
2010. jún. 4. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!