Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Akit nem érdekel az asztrológi...

Akit nem érdekel az asztrológia, miért oltogatja az itt lévő kérdéseket?

Figyelt kérdés

Érdekes téma ez az asztrológia. Azoknak jött létre akiket ez érdekel. Hemzsegnek a kérdésekben a mindenféle poénkodó, oltogató, rosszindulatú, lenéző, fikázó hozzászólások.

Ilyen hsz-ek a pl: Halak-Kos összeillik szól a kérdés.

Válasz: dugd fel magadnak a horoszkópot.

Halak-Halak összeullik?

Válasz: egy akváriumban igen.

Tehát az ilyen hsz-eknek semmi keresni valójuk nincsen.

Elég sokakat érdekel ez a téma. EZT TISZTELETBEN KELL TARTANI. Nem lefikázni, meg kiröhögni.

Ezen az oldalon sajnos rengeteg a ráérő, unatkozó, komplexusos, megtört, lelkiszegény ember, akik ilyen hsz-ekkel élvezkednek.

Úgy hogy légyszíves NE!

Köszönöm!

2010. jún. 3. 11:16
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
31%
Bazki hogy 2 ember összeillik e az a viselkedésen jellemen külsőn belsőn mindenen múlik, nem csak a horoszkópon!:D:D
2010. jún. 3. 11:47
 2/21 A kérdező kommentje:

De akkor miért van az hogy szinte mindenkire igazak azok a tulajdonságok amit a csillagjegyére írnak??? Ha nem is 100%-a, de 70%-ra legalább.

Én értem hogy ti azt mondjátok hogy ez egy baromság, de csak létrejött ez a topik, és sokan hisznek ebben.

Ha valaki hisz benne, miért kell lenézni???

Van itt UFO topik pl. Én nem hiszek bennük, van aki igen de mégsem megyek oda osztani az észt és piszkálódni.

Ha hisz benne, akkor én azt tiszteletben tartom, és elfogadom. Egyszerűen ami nem érdekel, oda nem írok. Se jót, se rosszat.

Miért kell írásban megnyilvánulni kötekedően?? Miért nem lehet magadban ráhagyni hogy "jóvan hülye gyerekek, higyjetek benne".

De úgy is fogsz oltogatni még, tehát hiába mondom ezt neked/nektek.

2010. jún. 3. 11:55
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugyanaz, mint amikor a vallás kategóriába az ateisták beírogatják, h kb. " a kérdés lényegtelen, mert Isten úgy sem létezik "....vagy hasonlókat.Ha nem tud érdemben hozzászólni a témához, mert nem is érdekli, akkor minek kell írnia??!! Ennyire unatkoznak egyesek?!....Amúgy én sem hiszek az asztrológiában, ezért nem is nézegetem a kategóriát, csak ez a kérdés most a főoldalon tűnt föl nekem.....viszont tiszteletben tartom, ha valaki ilyesmivel foglalkozik, és nem pazarlom az időmet, és a kérdező türelmét fölösleges hülyeségekkel....
2010. jún. 3. 12:11
 4/21 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kellene beleszólni olyanoknak, akik nem foglalkoznak velük mélyebben, de lássuk be, túlzás ez a milliónyi "Összeillünk-e?" kérdés. A neten nem egy ilyen programom van, gondolom azok, akik kidolgozták ezt, valamivel jobban értenek hozzá, mint az itteni amatőrök (remélem nem sértettem meg senkit, nem az a szándékom.)

Én szeretem az asztrolgiát, és azzal is tisztában vagyok, hogy a csillagjegyek jellemzése 90%-ban igaz az emberekre, de egy párkapcsolat tényleg nem ezen múlik.

Szóval, foglalkozzunk vele, mert egy arra érdemes téma, de jó lenne meghúzni a határt is... Ikrek férfi - halak nő, összeillünk-e?

Mert ha valaki azt mondja, hogy nem, akkor elhagyják egymást? A világom minden csillagjegy keveredik egymással, úgyhogy alapból hülyeség ez a kérdés.

Van, akinek összejön, van ,akinek nem...

2010. jún. 3. 12:15
 5/21 A kérdező kommentje:

Na végre normális válaszok.

persz, értem mit mondasz és vannak túzló kérdések.

De ami nem érdekel, oda nem írok. Kész, ennyi.

Csak sokan ezt nem fogják fel, és unalomból irogatnak.

Köszi a véleményeket!

2010. jún. 3. 12:21
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit tenni, okosabb enged, szamarabb szenved!
2010. jún. 3. 12:23
 7/21 anonim ***** válasza:
45%

"De akkor miért van az hogy szinte mindenkire igazak azok a tulajdonságok amit a csillagjegyére írnak??? Ha nem is 100%-a, de 70%-ra legalább."

Nah ez a baromság. Ikrek vagyok, rengeteg ikrek ismerősöm van és egyáltalán nem hasonlítunk egymásra. Van olyan akivel ég és föld vagyunk, akkor különbségek vannak. A születés időpontjának 0 köze van az ember jelleméhez, ez genetika és szociológia függvénye. Egy bankárcsaládban született mérleg egyáltalán nem fog hasonlítani egy szobafestő családban született mérlegre. Teljesen más behatások érték őket, teljesen máshogy alakult ki az értékrendjük, az erkölcsük, a viselkedésük.

2010. jún. 3. 12:26
 8/21 anonim ***** válasza:
43%

De akkor miért van az hogy szinte mindenkire igazak azok a tulajdonságok amit a csillagjegyére írnak??? Ha nem is 100%-a, de 70%-ra legalább.

Hülyeség. Rák vagyok, de jó ha 10%(se..) igaz rám a Rák tulajdonságai közül...

2010. jún. 3. 12:32
 9/21 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom elhinni.
2010. jún. 3. 12:39
 10/21 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak szűk látókörűek és nagyon unatkoznak ,ráadásul értelmes választ adni nem tudnak,ezért hülyeségeket írogatnak mert valamivel kompenzálniuk kell.(Bizonyára más témakörökbe is ostobaságokat írogatnak)

Ha idegesen reagál rájuk az ember,az megerősítés számukra és még több hülyeséget fognak írogatni...

Tehát a megoldás:Nem reagálni a beszólásaikra,poénkodásukra,ha szónélkül hagyja őket az ember,akkor előbb -utóbb kikopnak innen és máshol fogják a butaságaikkal szórakoztatni a közönséget...

2010. jún. 3. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!