Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vége mindenek a többi lent?

Vége mindenek a többi lent?

Figyelt kérdés
Gergőnek hívják skorpió a horoszopja és az ascendence is de most minndenek vége van le tiltott msn-ról is pedig két hete csókoloztunk és azt hittem ő is szerlems lesz bellém végre már 3 éve szeretem de most úgy érzem mindnenek vége írjatok jó öngyilkolsági módot ami nem fáj pl milyen mérgeket lehet kertészbolba kapni meg ilyesmi?
2010. jún. 3. 01:38
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
itt a kérdezö 13 éves vagyok olyat írjatok amit nekem is el adnak nem akarom megkérni a szüleimet
2010. jún. 3. 01:41
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Igen a többi lent van..valahol a béka segge alatt..
2010. jún. 3. 02:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Kertészboltba tudsz mérget venni glialka a neve de még nem próbáltam így nem tudom fáj e...Tán kérdezd meg az elszáradt gazt a szomszéd portáján...
2010. jún. 3. 02:10
 4/12 anonim válasza:
Lehet, hogy viccelsz mert elég kamunak hangzik de ha komoly akkor ezt nagyon gyorsan felesd el és álj talpra. A horoszkópja semmit sem számit. Ne es depresszióba én is azt hittem, hogy vége mindennek de amikor találkoztam valamelyik nap az egyik barátommal akit évek üta nem láttam az tök jü érzés volt. Segíts másoknak az is segít rajtad életet rak beléd. Remélem segítettem valamit. A fogalmazásért bocs
2010. jún. 3. 02:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Érdekelne, hogy éjjel fél 2-kor mit keres egy 13 éves kislány a gép előtt(?)

Ez a kérdés full kamu, ha nem az, akkor a Gyámhatóságot kéretik riasztani.

2010. jún. 3. 06:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Hidd el, (ha valódi a kérdésed), hogy sok ilyen lesz még az életedben. Mindig fogsz pofonokat kapni, és nem kell rögtön öngyilkossághoz fordulni. Beszéld meg vele és rendbe is jön. Ha pedig nem akar beszélni, akkor szarj a fejére, mert nem érdemel meg téged, ha nem is törődik azzal, te mit érzel.
2010. jún. 3. 06:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Ugorj le egy 10 emeletesről.Az elég gyors és egy hülyével kevesebb (:
2010. jún. 3. 06:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Én egy hülye pasi miatt nem nyírnám ki magam. Még egy nem hülye miatt sem.
2010. jún. 3. 09:41
 9/12 anonim válasza:
Szerezz egy másik halálra vágyót, álljatok egymással szembe, és háromra szúrjátok le egymást, de tényleg, küölönben egyikőtök vért fog látni, vagy hja elrontja fájdalmai lesznek. Ha ilyesmit hallok í hírekben még megköszönöm hogy az én módszeremet választottad. Jah,és ha félsz a haláltól, a fejbelövés valami jó erős pisztollyal ugyanilyen módszerrel mégjobb, mert fix, hogy nem látsz vért. Mellesleg ha hívő vagy, akkor is jó ez a megoldás,mert nem öngyilkosság. :P
2011. aug. 17. 23:56
 10/12 anonim ***** válasza:

kád, meleg víz, borotva, érfelvágás.

sok sikert.

2011. aug. 18. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!