Mennyi az esélye a házasságnak?
Figyelt kérdés
Ikrek nő vagyok nyilas, skorpió aszcendenssel. A párom akivel 5 hónapja vagyunk együtt bak. Az aszcendensét nem tudom. Lehet ebből harmónikus házasság?2010. jún. 2. 17:56
1/8 anonim válasza:
Most nyilas vagy skorpió az ascendensed? :) /csak 1 lehet/ Mert a Bakhoz jobban passzolna a Skorpió. De ezt látatlanban amúgy se lehet megmondani, mert sok más dologtól is függ , amit csak egy asztrológus tud megnézni!
2/8 A kérdező kommentje:
bocs nyilas
2010. jún. 2. 18:15
3/8 anonim válasza:
Szerintem a disznó meg a sárkány jó párosítás...
De esetleg a patkány meg a kafferbivaj.. hát, azt nem próbálnám...
Úgy hallottam eddig a tücskök meg a százlábúak nagyon jól kijönnek...
4/8 anonim válasza:
Az elég komoly, hogy itt, na meg egyátalán mástól vársz erre választ.
6/8 anonim válasza:
Sosem választottam párt a horoszkóp szerint. Piszkos nagyot tévedtek például a bak és a kos kapcsolatunkban. Kerüljük egymást az volt megírva, erre fel 10 éve együtt vagyunk. És ha hallgatok a horoszkópra valóban elkerüljük egymást. Erről ennyit!
7/8 anonim válasza:
Mi sem illünk össze a párommal a horoszkóp szerint,de 30 éve együtt vagyunk. Párt nem az ilyen ostobaságok szerint kell választani!
8/8 anonim válasza:
A te ikrek napjegyed nem illik a párod bak jegyéhez. Kivéve, ha valami nem földjegyű aszcendense van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!