Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mérleg (L/22), Kos (F/25)...

Mérleg (L/22), Kos (F/25) passzol egymáshoz?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 13:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Van itt ilyen páros?Tapasztalatok?
2010. jún. 2. 13:48
 2/5 anonim válasza:
Hát kapcsolatom még nem volt ilyen párosítással, de én kos vagyok (lány) és a legjobb barátnőm mérleg. Csak a két jegy egymáshoz való viszonyáról tudok tehát mesélni. A két jegy nagyon különbözik egymástól, de nagyon hasonlóak is egyben. A mérleg szeret ábrándozni, órákat beszélni egy dologról, az érzelmek területén elég felszínes, hogy úgy mondjam, sokszor szerelembe esik, de gyorsan ki is ábrándul. A kos ennél jóval összetettebb jegy, sokkal érzelmesebb, ritkán szerelmes, de akkor nagyon, akár évekig is, a tettek embere, nem szeret sokat elemezni egy helyzetet. Pont ezek az ellentétek kötik össze őket, mert ha gyakran össze is kapnak, mindig kibékülnek és rájönnek, hogy mindig tudnak újat mondani egymásnak, érdemes a másik szemszögéből is megnézni a dolgokat. A másik meg, hogy mind a kettő imádja élvezni az életet, a luxust, a jó kajákat, bulikat, mind a kettő szeret társaságban lenni, új embereket megismerni, barátkozni...szóval jó párosítás lehet szerintem párkapcsolatban is.
2010. jún. 2. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Szakítsatok!
2010. jún. 2. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
a mérleg tökletesen illik a koshoz! A legjobb párosítás!
2010. jún. 5. 14:44
 5/5 anonim válasza:

Ez a legjobb párosítás, elvileg :)

Én mérleg vagyok, a pasim kos, és imádunk veszekedni :)

Szenvedélyes kapcsolat, az biztos :D

2010. jún. 10. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!