Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió férfiak, ti volt már,...

Skorpió férfiak, ti volt már, hogy újrakezdtétek valakivel?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy alapvetően a jegyre nem jellemző, de én titeket kérdezlek.

Ha nem, érdekelne van-e aki időről időre mind a mai napig eszetekbe jut, annak ellenére, hogy nem mennétek vissza hozzá, vagy éppen ő kíván pattanásnak a háta közepére titeket, ha igen, akkor pedig miért, és jól sült-e el, vagy nagy hülyeség volt?

2017. dec. 7. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Bár nem hiszek a horoszkópokban, lehet, emiatt nem tudtam, hogy "nem szabad". A 10. házassági évfordulóhoz közelítve csodálatos 3 gyermekkel talán kijelenthetem, hogy jól sült el :)
2017. dec. 7. 14:23
 2/3 A kérdező kommentje:

Azt mondtam nem jellemző, nem azt, hogy van egy íratlan szabály, hogy nem szabad. Ez a feltételezés abból táplálkpzik, hogy a Skorpió alapvetően nem igazán bocsát meg, némely esetben bosszúálló is lehet, és rendkívül makacs. Nyilván ez egyénenként változhat, és azon is múlik mi volt a szétválás/nézeteltérés oka, és mennyire volt szoros\komoly az adott kapcsolat.

Pont ezért kérdeztem személyes tapasztalatokat! Az ilyen válaszokért :)

2017. dec. 7. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:

A skorpió intenzitásra vágyik. Ha valahol ezt nem kapja meg, akkor elvágja a szálakat.

Ha az illető be tudja bizonyítani, hogy tud még intenzív élményt nyújtani a skorpiónak, akkor van esély az újrakezdésre.

2017. dec. 13. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!