Halak jegyű emberek tényleg tobbsegeben nagyon jok a szexben?
Figyelt kérdés
2017. dec. 3. 18:50
1/11 anonim válasza:
Hát elég sikamlósak és nagyon tudnak ficánkolni...
3/11 anonim válasza:
Én eddig csak egy halak jegyű sráccal voltam együtt, de ő nagyon jó volt. Mondjuk számomra azért, mert tudta, mikor kell szerelmesen és mikor kell vadul:)
5/11 anonim válasza:
egyről tudok véleményt mondani, jó volt, de semmi extra, mindig ugyanúgy ment minden
6/11 anonim válasza:
Nekem is egy volt, nagyon odafigyelt, 100%ot ad, nem csak megdug
De nem tudott vadulni
7/11 anonim válasza:
Tudok érzéki és vad is lenni egyszerre;)
8/11 Fruzs33 válasza:
A halak az változó jegy.De érzelmes.Személyesen még nem próbáltam ki,de állítólag nagyon jók az ágyban.Ezt egy közeli ismerősöm mondta
9/11 anonim válasza:
Tapasztalataim, ismerősök beszámolói alapján igen, valószínűleg a magas érzékenységük és a figyelmességük miatt
10/11 anonim válasza:
Az önzetlenségük miatt, de ezt nem szabad úgy felfogni, hogy akkor ki lehet őket használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!