Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mennyire illenek össze?

Mennyire illenek össze?

Figyelt kérdés

Férfi:

Nap: Skorpió

Aszcendens: Bak

Hold: Vízöntő

Vénusz: Nyilas

Mars: Skorpió

Nő:

Nap: Oroszlán

Aszcendens: Nyilas

Hold: Bak

Vénusz: Mérleg

Mars: Rák

2017. dec. 2. 22:19
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Többet írtam, mint a napjegy, hogy teljesebb legyen a kép, de nem mindent, csak amik szerelmi kapcsolatnál a lényegesebbek, hogy ne bonyolítsam túl. A Férfi aszcendense Nyilas és Skorpió is lehet,mert az órát nem tudta megmondani csak a napszakot, de a Bakot vagy a Skorpiót tartom ezek közül a legvalószínűbbnek.
2017. dec. 2. 22:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Sorry, aszcendens sztornó... Nálam a délelőtt 8/9 és dél közti időpontot jelöl, és ő ezt mondta, mikor az órát kérdeztem, de korábban azt mondta az édesanyja egy bizonyos csillagképet látott az ablakon keresztül, mikor megszületett. Szóval vagy még vajúdás közben látta, vagy éjfél és 6 között született, ami ugyan dél előtt van, de a fenébe is... megbolondít ez az ember... khm...
2017. dec. 2. 22:58
 3/11 A kérdező kommentje:
😅
2017. dec. 2. 22:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Minden másnak stimmelnie kell, ezt gyors megvitatom, és ha kiderül mondom.
2017. dec. 2. 23:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, még ebben is csak az mutatkozik meg, hogy "én nem értek François-ul ő meg nem ért franciául" :D Újabban csak így hívom ezt a folyamatos értetlenséget köztünk :) Sok a közös, ezt máris látom, de ő víz, én tűz, és a nézetkülönbségek miatt hiába tökugyanarról beszélünk, csak az értetlenkedés megy mindkét részről. Non-stop az van, hogy márpedig nekem nincs igazam, hanem neki van, aztán elmagyarázza, hogy miért nekem van igazam. Aztán mikor erre rámutatok, elmondja mégegyszer nyomatékosabban, én pedig úgy teszek, mint aki elfogadja ezt, közben meg magamban röhögök, mert tökugyanarról beszélünk, csak az egyikünk krumplinak hívja, a másik burgonyának... Most is egy ilyen beszélgetés jön, érzem.
2017. dec. 2. 23:13
 6/11 A kérdező kommentje:

Aki nem érti a dolog iróniáját elmondom. Én idegen nyelvként franciát tanultam, ő oroszt. A neve francia eredetű, és azt jelenti: francia. :D

A válasz: igazam van, de nem tudja. Oda viszont eljutottunk, hogy ez alapján az aszcendense Oroszlán, Szűz, vagy még esetleg Mérleg lehet.

2017. dec. 2. 23:30
 7/11 anonim ***** válasza:

A Skorpió és az Oroszlán jó páros. A férfihoz illik a nyilas aszcendensű nő. A többi jegy alapján is szerintem ez egy jó párosítás.

Csináljak esetleg egy párhoroszkóp elemzést a meglévő adatok alapján? Megnézhetem ha érdekel. Annyi hogy csak a bolygók helyzetét hasonlítom össze az aszcendenst nem.

2017. dec. 3. 17:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Örülnék. Megadhatom a többi bolygóállást is. Egyedül az aszcendens ami nem biztos.
2017. dec. 3. 17:58
 9/11 A kérdező kommentje:

Egyébként rossz párosnak tartják, ha a napjuk uralkodik, és nem finomít rajta a többi bolygóállásuk, amíg rózsaszín felhő van, meg minden, akkor a létező legragyogóbb párt alkotják, de ha nem tudnak lejjebb adni az egójukból, illetve ha jönnek a viták, akkor elszabadulhat a pokol is akár, igen könnyen.

Alkothatnak viszont jó párt is, legendás párost, ez igaz, pont ezért érdekel, hogy a többi bolygóállásunk mit változtat a helyzeten.

Ffi Nő

Nap:Skorpió Oroszlán

Hold:Vízöntő Bak

Merkúr:Skorpió Szűz

Vénusz:Nyilas Mérleg

Mars: Skorpió Rák

Jupiter:Bika Skorpió

Szaturnusz:Oroszlán Halak

Uránusz:Skorpió Bak

Neptunusz:Nyilas Bak

Plútó:Mérleg Skorpió

Ó igen, és nagy nehezen kiderült, hogy az aszcendense Mérleg. Ugyan én soha nem tapasztaltam még Mérleges vonást rajta, szóval meglepett. De lényeg a lényeg, hogy nagy nehezen kiderítettem.

2017. dec. 3. 18:30
 10/11 A kérdező kommentje:
Ó hogy az a... remélem ki lehet bogozni, én nem így gépeltem be
2017. dec. 3. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!