Mennyire illenek össze?
Férfi:
Nap: Skorpió
Aszcendens: Bak
Hold: Vízöntő
Vénusz: Nyilas
Mars: Skorpió
Nő:
Nap: Oroszlán
Aszcendens: Nyilas
Hold: Bak
Vénusz: Mérleg
Mars: Rák
Aki nem érti a dolog iróniáját elmondom. Én idegen nyelvként franciát tanultam, ő oroszt. A neve francia eredetű, és azt jelenti: francia. :D
A válasz: igazam van, de nem tudja. Oda viszont eljutottunk, hogy ez alapján az aszcendense Oroszlán, Szűz, vagy még esetleg Mérleg lehet.
A Skorpió és az Oroszlán jó páros. A férfihoz illik a nyilas aszcendensű nő. A többi jegy alapján is szerintem ez egy jó párosítás.
Csináljak esetleg egy párhoroszkóp elemzést a meglévő adatok alapján? Megnézhetem ha érdekel. Annyi hogy csak a bolygók helyzetét hasonlítom össze az aszcendenst nem.
Egyébként rossz párosnak tartják, ha a napjuk uralkodik, és nem finomít rajta a többi bolygóállásuk, amíg rózsaszín felhő van, meg minden, akkor a létező legragyogóbb párt alkotják, de ha nem tudnak lejjebb adni az egójukból, illetve ha jönnek a viták, akkor elszabadulhat a pokol is akár, igen könnyen.
Alkothatnak viszont jó párt is, legendás párost, ez igaz, pont ezért érdekel, hogy a többi bolygóállásunk mit változtat a helyzeten.
Ffi Nő
Nap:Skorpió Oroszlán
Hold:Vízöntő Bak
Merkúr:Skorpió Szűz
Vénusz:Nyilas Mérleg
Mars: Skorpió Rák
Jupiter:Bika Skorpió
Szaturnusz:Oroszlán Halak
Uránusz:Skorpió Bak
Neptunusz:Nyilas Bak
Plútó:Mérleg Skorpió
Ó igen, és nagy nehezen kiderült, hogy az aszcendense Mérleg. Ugyan én soha nem tapasztaltam még Mérleges vonást rajta, szóval meglepett. De lényeg a lényeg, hogy nagy nehezen kiderítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!