Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő férfi szerethet egy...

Vízöntő férfi szerethet egy rák nőt? Vagy túl kevés lenne neki?

Figyelt kérdés
2017. szept. 19. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért ne szerethetne?
2017. szept. 19. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Tényleg így kezded az ismerkedést?

- Rák vagy?

- Igen

- Akkor tűnés

2017. szept. 19. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, benne van a Btk-ban, hogy ez tilos.
2017. szept. 19. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
!miafasz
2017. szept. 19. 21:52
 5/7 Szabó Szabolcs 73 ***** válasza:

Szerinted tényleg ezen alapul egy kapcsolat...?

Hány éves vagy?

2017. szept. 20. 02:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Férjem vízöntő, én rák.Nagyon fiatalon "kerültünk" össze, és már 30 éve együtt vagyunk.Totál ellentétesek voltunk temperamentumban.Ő bulizós, szabadságszerető,mindig menős, bőbeszédű, kreatív, én mindennek az ellentéte.De belevitt a bulikba, sokat kirándultunk, jó ötletei voltak, rengeteget sztorizott nekem, és ez mind jó volt számomra, felrázott az unalmas életemből.Én meg kicsit visszafogtam őt, ami szintén nem ártott, hiszen építkeztünk, jöttek a gyerekek.De minkettőnknek a család, a gyerekek, a kettőnk közti jó kapcsolat megtartása volt a fontos.

A lényeg az, hogy az értékrendetek legyen azonos!Ha az megvan, akkor kiegészíti egymást 2 ember, és sokkal érdekesebb lesz a másik neki, ha más mint ő.Csak el kell fogadni és olyannak szeretni.Miért kevés a rák nő?Mi okból?

2017. szept. 20. 09:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Személyiség egész része számít.
2017. szept. 20. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!