Vízöntő férfi szerethet egy rák nőt? Vagy túl kevés lenne neki?
Tényleg így kezded az ismerkedést?
- Rák vagy?
- Igen
- Akkor tűnés
Szerinted tényleg ezen alapul egy kapcsolat...?
Hány éves vagy?
Férjem vízöntő, én rák.Nagyon fiatalon "kerültünk" össze, és már 30 éve együtt vagyunk.Totál ellentétesek voltunk temperamentumban.Ő bulizós, szabadságszerető,mindig menős, bőbeszédű, kreatív, én mindennek az ellentéte.De belevitt a bulikba, sokat kirándultunk, jó ötletei voltak, rengeteget sztorizott nekem, és ez mind jó volt számomra, felrázott az unalmas életemből.Én meg kicsit visszafogtam őt, ami szintén nem ártott, hiszen építkeztünk, jöttek a gyerekek.De minkettőnknek a család, a gyerekek, a kettőnk közti jó kapcsolat megtartása volt a fontos.
A lényeg az, hogy az értékrendetek legyen azonos!Ha az megvan, akkor kiegészíti egymást 2 ember, és sokkal érdekesebb lesz a másik neki, ha más mint ő.Csak el kell fogadni és olyannak szeretni.Miért kevés a rák nő?Mi okból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!