Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A vízöntő férfiak nem szeretik...

A vízöntő férfiak nem szeretik ha a lány a kezdeményező?

Figyelt kérdés
Őket hogy lehet elcsábítani mert amit a neten olvastam nem tudom átvinni egy való életszituációba szóval aki vízöntő vagy ismer vízöntőt írjon köszönöm
2017. aug. 21. 04:45
 1/7 anonim válasza:
100%

Csak azt tudom mit ne csinálj.

Én vízöntő lány vagyok, egyszer akartam komoly kapcsolatot egy vízöntő fiútól de azonnal megadtam neki mindent és nem vett komolyan, elhajtott.

2017. aug. 21. 08:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt nem szeretik, ha a párjuk ilyen ostobaságokban hisz.
2017. aug. 21. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Én vízöntő vagyok :D

Mit értesz a csábítás alatt ?

Azt, hogy szeressen téged valaki azt nem erőltetheted rá senkire.

2017. aug. 21. 13:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem nem szeretetről,szerelemről szó sincs. Egyszer csókolóztunk egész éjszaka és azóta nem keres pedig tudom hogy nagyon odáig volt tőlem,már én éreztem kicsit soknak. megtetszett csak nem tudom hogy a tévesen berögzött dogmák hogy a lányok nem hajthatnak fiúkra és hogy a vízöntők nem szeretik ha a lány kezdeményez
2017. aug. 21. 15:21
 5/7 anonim válasza:
Vízöntő férfi szereti az önálló független nem nyomulós nőt aki szellemes okos vagány aki a barátja is társa és cinkosa.Sok függ az asc től és a hold jegytől is.A vízöntő férfi tud csak szórakozni és minden további nélkül lelépni.A vízöntő férfiak általában nagyon okosak kevés számukra ha a nő csak szép főleg tartós kapcsolatban. Legyél független jókedvű ápolt de ne agyonsminkelt és fontos hogy vágjon az eszed talán ez a legfontosabb.Öt éve egy vízöntővel élek.
2017. aug. 21. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Mint az előző is írja, a vízöntő ilyen, meg olyan, de ha aszcendense, a Hold, a Merkúr, a stb, stb, stb így vagy úgy, akkor természetesen lehet épp az ellenkezője is. A lényeg, hogy addig kell keresgélni a különböző egyéb módosító hatások között, amíg az illető azt nem mondja, hogy oké, ez valóban én vagyok! Ekkor a horoszkóp készítője kérges tenyerébe hajtja gyöngyöző homlokát és kiállítja a számlát és lehet a pénztárhoz fáradni!
2017. aug. 26. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:

3 vizontom volt,szeretik ha talpra esett egy no illetve annyira udvariasak hogy megadjak az elso lepest is a holgyeknek.. A harom vizontom kozul az egyikkel volt szamomra is komoly kapcsolatom, elso randin hajnalig beszelgettunk majd hoztam ki neki sutit es megcsokoltam:D O sosem volt egy hatarozott ember hiaba sugallta azt a fellepese..

Egyik vizonto sem volt hatarozott dumalbi azt nagyon tudtak..meg imadtak a szexet:) Valtozatosan, ha mar husegrol beszelunk de a vizik teljesen maskepp ertelmezik a huseget.. Eletem elso szerelme volt sok csunya dologgal egyutt de azt soha nem fogom elfelejteni neki, mikor 2ev utan kidobtam felevig kajtatott utanam majd mikor kibekultunk ujra azokat a dolgokat amiket mondott es ahogyan viselkedett.. Utana meg felevig voltunk egyutt egy csunya szakitassal egybekotve..

De a mai napig nem birom utalni elfogadtam ot olyannak amilyen.. Gyereket akart es penzt hat szuletett egy gyereke egy penzes notol...

21N :)

2018. júl. 3. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!