Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi az oroszlán aszcendense?...

Mi az oroszlán aszcendense? Mire jó ez? Mit kell tudnom?

Figyelt kérdés

2017. aug. 11. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
A hétköznapi élet szemszögéből semmit nem kell tudnod, nem maradtál le semmiről. Ha azonban a sokféle asztrológiával kívánsz foglalkozni, akkor érdemes tudni, hogy az oroszlán egy zodiákus, az aszcendense az átellenes jegy. És ez az asztrológiai hókuszpókuszra való.
2017. aug. 11. 14:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen =)
2017. aug. 11. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:

"az aszcendense az átellenes jegy." Dehogyis.Ezzel nem azt akarom mondani, hogy kell vele foglalkozni, csak a fogalom meghatározása nem jó.

Az ascendens az ún felelő pont: a születés percéhez kötött. Tehát ha "oroszlán" csillagjegyben születtél: akkor ott kelt fel a Nap egy hónapig (Kbjún21 és aug 21 közt) és mivelhogy nem mindenki napfelkeltekor születik, de a perc fontos, az ascendens, ami épp akkor kelt fel a horizonton. Táblázatokból lehet ezt megtalálni, mi volt a születés percében az ascendens.

2017. aug. 11. 16:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Itt meg tudod nézni:

[link]

2017. aug. 11. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
A képlet egészét kel értelmezni , összes szöget fokot stb, mert darabonként nem jön ki az igazság egésze .
2017. aug. 11. 16:18
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek‼

3-as megengeded, hogy pontosítsak? Kell hozzá dátum, idő,[és időzóna külföldieknek] és hely. Illetve aug 22 születtem és oroszlán vagyok ☺

4-es a link jó is lenne, de külföldi vagyok. Az-az nem itt születtem, de már itt éle. Ez egy pontosabb oldal:

Linkcím

[link]

köszönöm mindenkinek =)

Jó pihit a hétvégére ☺

Ja és az aszcendensem a MÉRLEG.

F/21

2017. aug. 11. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!