Milyen férfi illik hozzám?
Figyelt kérdés
Oroszlán nő vagyok. Aszcendensem szintén oroszlán és rák a hold jegyem. Milyen jegyű tudná elviselni a szeszélyeimet és jól is érezni magát? A nyilasok számomra talán a legszimpatikusabbak, de én nem vagyok az a kalandvágyó típus. Szeretem a nyugodt embereket, a barátaim is ilyenek többségében.2017. aug. 6. 10:01
1/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
A fenti leírás alapján el merem mondani, h hozzád milyen férfi illik:
-aki korban hozzád illik,
-életvitelében hasonló,
-céljaitok egymáséit támogatóak,
-beszélitek egymás szeretetnyelveit,
-IQ-tok, EQ-tok és SQ-tok hasonló,
-akivel működik egymás közt a kémia,
-és akivel szeretitek egymást.
Születési horoszkóp alapján, visszakövetkeztetéses módszerrel lehet párt keresni természetesen. De érdemesebb arra figyelned, h mikor van az az időablak az életedben, amikor az illető belép ill. az összeházasodásotokat mikor támogatja a természet.
3/6 anonim válasza:
Egy papucs csillagjegyű férfi, akinek a házisárkány az aszcendense.
4/6 anonim válasza:
Egy Halak vagy Skorpió holdjegyű ember.
5/6 anonim válasza:
Olyan férfi illik hozzád, aki szellemi fejlettsége fokán eltűri, hogy te a sok horoszkóp fajta közül az általad ismert szerint válaszd életed társául.
6/6 anonim válasza:
Mindenki más. Olyannal, akit alkalmasnak találsz s lehetőséget adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!