Rak fiu es szuz lany?
Ezt most komolyan gondoltad? Ez már szemtelenség! Még hogy rák fiú!? Meg vagy te őrülve?
Mellesleg megsúgom neked: A csillagjegyed nem jelent semmit, de semmit a szerelmi életedben.
Menekülj! Én szűz vagyok ás állandóan a rákokra buktam (nem ez alapján választottam párt, mielőtt még a szkeptikusok felhördülnek, csak véletlen? mindig így alakult).
A rák pasikról röviden: önzőek, tele van komplexusokkal és mindig abba ragnak bele, aki a legtöbb szeretet adja nekik ráadásul hajlamosak az önsajnálatra és mindenből magukat hozzák ki áldozatnak! Természetesen az aszcendens is számít, nagyon sokat számít! De vannak, nekik jó oldaluk is:) érzékenyek, romantikusak és nagyon család centrikusok. Nekem sajnos nem működtek a rák napú emberekkel, :) cserébe kaptam egy kost rák aszcendenssel, vele minden tökéletes:P
Az OK , hogy nem számit deszerintem ha már meg van a kapcsolat vagy csak szerelmesek vagyok szeretnénk megtudni hohy pl az asztrológia szerint milyen az a kapcsolat és ha pl szuper akkor máris van önbizalmunk,de ha nem szuper akkor előbb utóbb beletörődünk és elfelejtjük amit az asztrológia mond .
Nagyon ülyén fogalmaztam BOCS mindenkitől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!