Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan valljam be egy szűz...

Hogyan valljam be egy szűz jegyű fiúnak, hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
Én skorpió vagyok.

2017. júl. 19. 11:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mivel nem szereti a szűz fiú ha letámadják, így sehogy ne mondd meg neki. Ha akar tőled valamit, majd ő letámad.
2017. júl. 19. 14:50
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
Mondd meg neki, hogy nem zavar, hogy szűz.
2017. júl. 19. 15:00
 13/17 anonim ***** válasza:
6%
Hé, te szűz jegyű fiú! Azt olvastam, hogy a szűz jegyűek nem szeretik, ha letámadják őket. Ezzel máris általánosítottalak, egy kalap alá vettelek a világ népességének 12%-ával. Hát... oké, akkor szia.
2017. júl. 19. 15:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Vedd el a szüzessègèt! Tuti rájön.
2017. júl. 20. 21:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Jaja, vedd el a szűzességét, rövid időn belül bika lesz belőle ;)
2017. júl. 20. 21:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Üdv!

Szerintem előny ha valamilyen szinten ismered választottad személyiség jegyeit. Nyilván nem a bulvár sajtóból kellene tenni.

Az asztrológia, ha valaki veszi a fáradságot és megtanulja miről beszél, adhat támpontot bármiféle emberi kapcsolat optimális, tervszerű alakításában.

... de a jól képzett asztrológus nagy mértékben alapoz az egyén személyes ismeretére is...

Szóval innen kár tanácsot kérni. Te jobban ismered... vagy ha nem, hát ismerd meg.

Nem mellékes az sem, hogy a választott egyén mennyire van tisztában saját magával, mennyire tudatos. Vannak akik idős korukra sem értik meg gyakorlati szinten, hogy az emberek gyökeresen különböző módon gondolkodhatnak, és értelmezhetik egymás mondatait, tettei.

A szűz (magamból kiindulva) gyakran racionális, következetes, merev, objektív.

Ettől még szeretheti a művészetet, az irracionalitás, ha annak végeredménye mögött megérez valami természetességet, hiteles rendezési/rendeződési elvet.

Számomra, ha valaki nem racionális, az lehet üdítő és vonzó, de tudok példákat idegesítő és bosszantó figurákra is.

2017. júl. 21. 17:32
 17/17 anonim ***** válasza:
1#nek igaza van :D
2017. júl. 22. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!