Ikrek lány és szűz fiú? Milyen kapcsolat lenne?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 13:18
11/17 anonim válasza:
Természetesen ez sok minden mástól is függ, asctől, Hold jegytől. Mindkét jegy uralkodó bolygója a Merkúr, ebben megegyeznek, de mégis nagyon különbözőek.
itt van pár érdekesség :)
12/17 anonim válasza:
A lány megcsalja fiút, és ikreket fog szülni, ebbe a csalódásba a fiú belerokkan, elváltok, és ő szűz marad élete végéig.Kb ilyen.
13/17 anonim válasza:
Én bak vagyok, a barátnőm oroszlán. Szerinted ? Ennél csak jobb lehet :-D
15/17 anonim válasza:
szerintem úgy értette hogy van egy gyerekük akit Törpének hívnak(gondolom becézés)és az ő horoszkópja bika :D
16/17 anonim válasza:
Pontosan:) A lányunk becézése a Törpe. Már 15hós Törpe,aki Zsivány:) S igen ő a bika. :D:D Egyébként minden oké:)
17/17 anonim válasza:
én ikrek lány vagyok a barátom akivel pár napja szakítottunk szűz.. annyit mondhatok hogy a fiú nagyon ragaszkodó míg az ikrek inkább a kicsapongó életet kedveli;) mi fél évig voltunk együtt de ha egy kicsit elfogadóbb lennék szerintem nem rossz a párosítád:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!