Amikor valaki lendületesen kezd dolgozni, akkor Halak nő miért kezd bele egy melodráma sorozatba csak azért, hogy rá figyeljenek a munka helyett?
Figyelt kérdés
Sok esetben láttam ezt. Nem értem, hogy Halak nő miért nem veszi fel a ritmust a munkában, mint mások, közben mindig valamit panaszkodik önmagával kapcsolatosan, negatív szövegeket mondva, várva azt, hogy mások inkább az ő segítésével foglalkozzanak, ne a munka menetével.
Köszönöm a válaszokat.
2017. jún. 19. 16:29
1/4 anonim válasza:
ez nem a Halakság velejárója. Minden nóben ott lapul a dráma és a vergődés.
2/4 anonim válasza:
"ez nem a Halakság velejárója. Minden nóben ott lapul a dráma és a vergődés." Nem unod még a nőgyűlölő picsogást? Brühühühü.
Kérdező, ez nem egy jegy miatt van, ez azért van, mert idióta az adott ember. Ezzel az erővel én is mondhatnám, hogy az összes bika jegyű ismerősöm mit tudom én dumagép energiavámpír, vagy hasonló általánosító hülyeséget.
3/4 anonim válasza:
Olvasd el a Blikkbe vagy a Borsba.
4/4 anonim válasza:
A halak = Neptunusz a tengerek Istene. A víz pedig érzelmet jelent. Sok érzelem, rengeteg felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!