Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ti mennyire hisztek, beszokott...

Ti mennyire hisztek, beszokott válni nektek az éves horoszkóp?

Figyelt kérdés
az éves horoszkópom azt írja, hogy összehozhatja az élet az exével.. a pénzügyek és a munka területén sikeres lesz.. pont most olvasgattam és nem akartam elhinni, mert mind bejött amit írt.. vagy csak véletlen?
2017. máj. 25. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Soha nem válik be. Sőt a horoszkópos jellemzés sem illik rám.
2017. máj. 25. 16:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem jött be SOHA az általános horoszkóp, se éves de olvasgattam és nemcsak az enyémet hanem hogy pl aznapra másnak mit írtak.... Többnyire azonos volt. Év elején belefutottam valami nőklapjás vagy kiskegyedes éves horoszkópba mivel 1500at sokalltam akkor hazugság, csak beleolvastam. Addig a részig hogy márciusban messzire költözök az otthonomtól. Aztán visszatértem a polcra de memorizáltam. Addig amíg elolvastam minden stimmelt, ami általánosnak tűnik egy horoszkópban, nekem kilátásban sem volt. Se új párkapcsolatot nem akartam( azt is odaírta hogy milyen lesz az adott társ személyisége, el sem hittem mondom ilyen nincs és mégis van) se költözni nem állt szándékomban pláne messze. Azóta sem láttam sehol azt a könyvet... De azt megvenném. Azóta se láttam használható horoszkópot.

Valami lehet a horoszkóp dologban de nem ingyenes hatásvadász cikkekben.

2017. máj. 25. 17:29
 3/9 A kérdező kommentje:
hónapokkal ezelőtt megkaptam a kihelyezést, hogy hol fogok dolgozni (ahol nincs ex, és a pénz se olyan jó), áá gondoltam ebben az évben is baromság, amit ír a horoszkóp. de a napokban kaptam értesítést, hogy másik helyre kerülök, ahol mint tudtam meg ott az exem és a pénz is nagyon jó. úgy meglepett ,hogy még a hónapok is stimmelnek azzal, amit írt a horoszkóp
2017. máj. 25. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Mivel általában a horoszkópok témája és "jóslata" mindig az ember életének fontos és gyakori dolgairól szól(csak mindig más a körítés,hogy az embereknek ne legyen feltűnő),ezért majdnem 50%-os eséllyel sikerül nekik jósolni.Ezzel nincs is semmi baj csak undorítónak találom,hogy ezért még valaki pénzt is kér illetve kap.

Viszont örülök,hogy boldogulsz az életben! :)

2017. máj. 25. 21:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Ilyen általános dolgokba könnyű beletalálni.
2017. máj. 25. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:
nem szeretem a horoszkópomat nézegetni mert ha előre elolvasom hogy pl. találkozni fogok életem szerelmével , vagy pénz áll hamarosan a házhoz akkor tuti hogy nem fog megtörténni . én inkább este szoktam kiváncsiságból lecsekkolni hogy mennyire egyezett a napommal. vanhogy beválik amit ír de nem mindíg.
2017. máj. 25. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye vágod, hogy rajtad kívül legalább 1 millió embernek ugyanaz a horoszkópja mint neked. Akkor mindenki új meló, sok pénz???
2017. máj. 25. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Mindig beválik!

Igaz, visszamenőleg, a tavalyi évre állítom fel horoszkópom...!

2017. máj. 26. 05:22
 9/9 anonim válasza:
Az idei év nagyon is igaz, és még csak most jön majd a folytatás xD 22/L/halak
2017. máj. 27. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!