Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi jön be egy bika jegyű...

Mi jön be egy bika jegyű férfinak?

Figyelt kérdés
Megismertem egy bika jegyű srácot, a kölcsönös vonzalom egyértelmű. Szemezni kezdett velem és ami nagyon szimpatikus volt, hogy mindig a szemembe nézett. Felvette velem a kapcsolatot és nagyon jól elbeszélgetünk azóta is, pár találka után elcsattant a csók is. Nagyon gyengéd volt velem akkor, a kezemet fogta (semmi mást nem!) és a hajamat simogatta. Tehát a lényeg, hogy látom, hogy akar valamit de mégis olyan távolságtartó. Értem, lassan közelít. Azonban nem is szeretném elveszíteni, nagyon szimpatikus és úgy érzem ilyen pasira van szükségem. Bika férfiak, vagy nők, akik ismertek bika pasit! Hogyan kezeljem őt? Mit tegyek és mit ne? Mire van nekik ilyenkor szükségük? Köszönöm a segítséget!
2017. máj. 21. 14:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem az erőteljes testalkata, legtöbbször nagy kezei, magabiztossága, szép arca. Természetében sok a humor, a duma, de mindig felelősséget vállalnak a szavaikért, eléggé pletykásak, de ritkán kavarják a k..t.

Bika jegyűeknek midnig van tartásuk, emberségük konfliktus helyzetekben, mint a Mérlegeknek és Nyilas nőknek is.

2017. máj. 22. 15:13
 12/19 anonim ***** válasza:
19%
Finom kaja, pia, szép ruhák. Legyél te is visszafogott, illedelmes :)
2017. máj. 23. 10:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Vörös kendő.
2017. máj. 23. 13:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Bika férfi vagyok.

A forma, íz és illat izgatnak fel.

Nagyon szeretek kényezteti, főleg orálisan.

Gyengéd vagyok és szeretem, ha velem is így bánnak.

A távolságtartás óvatosságot jelent. Bátorítsd azzal, hogy te is kezdeményezel felé.

2017. máj. 25. 13:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Engedjuk ra hzst. Es vegre elmegy.
2017. máj. 25. 14:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Buszongyuszira nem gondoltatok?
2017. máj. 25. 14:52
 17/19 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, írtál privit. Nem, a fiam az :) Nagyon kis művészi, légies, szereti a szép dolgokat.
2017. jún. 1. 10:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Egy tehén.
2017. jún. 1. 10:39
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Csak megjegyzem, 5 éves párkapcsolatomban nem tudom, mi a partnerem csillagjegye.
2017. jún. 1. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!