Mik a tapasztalataitok a Bika csillagjegyűekkel?
Figyelt kérdés
2017. márc. 16. 20:11
1/6 anonim válasza:
Jól kijövök magammal. Egyik barátnőm is bika, vele sem volt semmilyen negatív tapasztalatom. Több közeli rokonom is bika, velük se igazán volt problémám az eddigi 20 évem alatt.
2/6 anonim válasza:
Èn csak jòt tudok mondani ròluk. Apukám bika ès nagyon jò ember, barátságos, mindig segìt akinek csak tud. Az egyetlen rossz tulajdonság a bikáknál az, hogy önfejűek. A baràtom is bika a horoszkòpba. Már kèt ève játunk, soha semmi problèma nem vele. Csak az önfejűsèg az egyetlen problèma. Plusz, èn kos vagyok, ès èn is önfejů vagyok.
3/6 anonim válasza:
Szerintem iszonyat pénzéhesek, mint Nő is és mint Férfi is. Sok a "bika" körülöttem és nagyon pénzmániások és smucigok is. Az ágyban az aktus náluk a központi szerep az előjáték kb nulla. Családszeretőek, szeretik a kifinomult dolgokat, adnak a dolgokra de csak magukkal szemben, mással spúrok(pl. exkluzív étterem, ruha, hiradástechnika, parfüm stb.)
4/6 Zenon válasza:
A kérdésnek azért nincs sok értelme, mert nem tudjuk a csillagjegyedet, és úgy kábé minden jegy kapcsolata másmilyen vele, szóval...pontosíts!
Összességében a Vízjegyűek jól kijönnek vele, a Levegős jegyek pedig utálják. A Tűzjegyűek haverkodnak, a Földjegyűek pedig házasodnak! :P
5/6 anonim válasza:
Levegős jegy vagyok és én vagy nagyon bírom a Bikákat vagy idegesít az illető. Akikhez szerencsém volt, azok velem nagyon szimpatizáltak valamiért, de huh én a hátam közepére sem kívántam őket...
Aztán a Bikák akik énekesek vagy netes hírességek, na, őket nagyon is bírom :D
6/6 anonim válasza:
Én bika vagyok és ált. utálok más bikákat, mert előítéletesek - ítélkezők, basáskodók, otrombák. Kivétel 2 ismerősöm, ők humánusak, jóindulatúak, nem kavarják a szart a másik háta mögött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!