Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Tulajdonságaim alapján milyen...

Tulajdonságaim alapján milyen csillagjegyre tippelnétek?

Figyelt kérdés

Biztos, sok ilyen kérdés van már, úgyhogy ne haragudjatok érte, de mindenki meglepődik, amikor megtudja, hogy milyen jegy alatt születtem. Csendes vagyok, és zárkózott. Társaságban inkább figyelem, és hallgatom az embereket, ritkán beszélek. Álmodozó vagyok, többnyire a fejemben élem az életem. Nagyon érzékeny vagyok. Sokszor sírok, és könnyű megbántani. Nem szeretem a bizonytalanságot és a hazugságot. Ha megbántanak, nehezen felejtek, bár bosszút sosem állok. Kifejezetten ragaszkodó típus vagyok, de néha szeretek elvonulni. Leginkább akkor, ha rossz passzban vagyok, mert nem szeretek másokat terhelni a problémáimmal. Kifelé sosem mutatom, ha valami bajom van, próbálok mindig jókedvűnek tűnni. Általában hamar megnyílnak nekem az emberek, és sokan segítséget kérnek tőlem, amiért nem különösebben vagyok oda, mert ki vagyok én, hogy mások felett ítélkezzek. Általában a mások által rám helyezett terhektől hetekig frusztrált és szomorú vagyoki. Szívesen segítem mindenben az embereket, csak ezért a tanácsadósdiért nem vagyok oda. Remélem, nem hagytam ki semmit.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. máj. 19. 17:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nekem valamelyik vízjegy ugrott be, leginkább a Halak.

Nem biztos hogy ez a csillagjegyed, de szerintem vagy aszcendens vagy holdad lehet és nagyon domináns nálad.

2017. máj. 20. 13:15
 12/22 anonim válasza:
Skorpió? Halak?
2017. máj. 20. 19:55
 13/22 anonim ***** válasza:

Ikrek?

Én az vagyok, és ezek a tulajdonságok rám is illenek.

2017. máj. 21. 18:14
 14/22 A kérdező kommentje:
Tök érdekes, hogy a többség jót tippelt, mert levegő jegy vagyok. Vízöntő, viszont február 19-én születtem, ami már majdnem halak (az aszcendensem pedig oroszlán :D). Nálam pl. nincs jelen a szabadságvágy. Nem érzem soha terhesnek mások társaságát, és általában nem jövök ki vízöntő társaimmal, mert sokszor nem szimpatikus a jellemük. Nem igazán figyelnek az emberekre, inkább magukkal foglalkoznak. Eléggé határozottak és parancsolgatósak, én pedig szeretem, ha helyettem döntenek. Pont a múlt héten beszélgettem egy vízöntő lánnyal, aki teljesen meglepődött az azonos jegyünkön, mivel ő mindig meg szokta érezni, ha ilyennel találkozik. Azt mondta, hogy én voltam az első, akinél nem. Innen jött a kérdés. Kicsit olvasgattam kíváncsiságból a héten, és azt láttam, hogy Amerikában külön foglalkoznak a határon születettekkel. Szerintetek itthon miért nem veszik ezt figyelembe? Köszönöm a válaszaitok.
2017. máj. 22. 16:02
 15/22 anonim ***** válasza:
En a Rak jegyre tippeltem volna,mert ram is illik amit magafrol irsz.Erdekes..
2017. máj. 22. 22:21
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a febr.19. még vízöntő. Nem éjféltől éjfélig tart egy csillagjegy. Bár ha az aszcendensed is tudod, akkor gondolom utánanéztél ennek megbízható oldalon.
2017. máj. 25. 09:54
 17/22 anonim ***** válasza:

Nyilas,

csomó tipikus nyilas tulajdonságot írtál.

Bár a "hetekig tartó frusztráltság" nem igazán nyilas dolog, de ki tudja milyen más csillagállás teszi. :)

2017. máj. 26. 09:07
 18/22 anonim válasza:
Az egyik válaszoló írta, hogy rá is jellemzőek amiket leìrtál, pedig rák. Rám szintèn jellemzőek, oroszlánként, bár a háttérben meghúzódnak tipikus oroszlán tulajdonságok is nálam. Te pedig vízöntő vagy. Ebből mit lehet leszűrni?
2017. máj. 26. 19:19
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy láttad-e, de az aszcendensem oroszlán. Egyébként a rákhoz annyi közöm van, hogy 20 évig éltem egy szobában a rák testvéremmel, és rengeteget jártunk el együtt. Bár, nem hiszem, hogy azért lenne, nehogy azt hidd, de azért vicces. Én is azért nem hittem sokáig a horoszkópban, mert nem ismertem magamra a jellemzés alapján, viszont valamiért tényleg hasonló az azonos csillagjegyűek temperamentuma. Lehet, hogy nem a bolygók befolyásolják, de valami akkor is van, csak még nem fejtették meg ténylegesen.
2017. máj. 29. 17:28
 20/22 anonim ***** válasza:

En irtam ,h Rak vagyok.Csendes,tarsadagban inkabb szemlelodo,jo hallgatosag.Zarkozott,erzekeny,konnyen megbantodok.Szeretem a multban elni,gyujtogetni emlekeimet.Nagyon empatikus,es huseges,ragaszkodo termeszet vagyok,tudok sporolni.

Anyukam nyilas jegyu ,o konnyen baratkozo,kozvetlen,beszedes,szorja a penzt,ill.nem tud sporolni.

A Vizonto ismerosom eleg nagyhangu,hatarozott,nagy egoja,onbizalma van,es lazan vesz dolgokat,nem stresszel mint en

..

2017. máj. 30. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!