Van itt valaki akinek ugyanaz a horoszkópja mint a férjének/feleségének? Ha igen akkor osszátok már meg velem, hogy, milyen.
:D
Már az első két válaszból is látszik, hogy mennyire érdemes a horoszkópokkal foglalkozni...!
Nehezen fogsz olyan párt találni, akik ugyanakkor, ugyanott születtek.
Mivel a horoszkópba beszámít, pontosan mikor és hol született az illető, klérdésedre ne vár sok helyes választ...
Rák+Rák. Én vagyok a nő. Tudatosan választottam, mert olyan embert akartam magam mellé, akivel ketten majd otthont teremtünk, családot alapítunk kb azonos értékrendben ugyanakkora lelkesedéssel.
Borzasztó választás volt! Lusta, rendetlen, retteg a felelősségvállalástól, és a szexuális igényeink is eltérőek. Ezt leszámítva az értékrendünk, gondolkodásunk, sőt még a végzettségünk is azonos. Sokat alkotunk együtt + szeretünk közösen főzni. De kimozdítani már nem lehet itthonról. Ha a lakásban szeretnék valamit átfesteni, átrendezni, kiakad. Ha tehetné a gép előtt töltené a hétvégéjét és játszana. (32 éves!!!) Romantikának nem sok jelét fedeztem fel benne. Nem volt normális lánykérés sem, az esküvőt nem tervezgeti, gyerekről meg hallani sem akar. Azt hiszem rövidesen elválnak az útjaink.
Ennyi marhaságot régen olvastam.
Egy dologra jó ez a horoszkóposdi: mindenre van megoldás.Ez azért van mert kos,mert vízöntő,mert.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!