Nyilas férfi, mérleg nő, mindkettő szűz aszcendenssel. Milyen párosítás?
Figyelt kérdés
másfél éve vagyunk együtt.2010. máj. 13. 17:54
1/10 anonim válasza:
elég jó, bár a nyilas a kossal jobban kijön
2/10 anonim válasza:
Hát a Nyilas férfinak a szűz ascendens kicsit meredek. Ég és föld a kettő. A Nyilas szabadszellemű,"örökmozgó" a Szűz inkább magábaforduló, elmélkedő, a világ forgataga nem annyira vonzza. Nagy kettősség ez neki. Mérleg- Szűz már egy fokkal jobb, bár a Mérleg világmegismerési vágyát erősen tompíthatja a Szűz, viszont realistábbá is teszi. Érdekes páros, jól megvagytok egyébként? :) /nem tolakodásból kérdem./
3/10 A kérdező kommentje:
persze jól megvagyunk :) van köztünk pár év (én 17 ő 29) de jól beváltunk egymásnak együttélésben és szerelemben:)
2010. máj. 13. 18:16
4/10 Helmuth von Moltke válasza:
28 évesen kikezdett egy 16 évessel? Ez nem asztrológiai, hanem hanem mentális hiba kérdése.
6/10 Helmuth von Moltke válasza:
Ha másfél 27/15re jön ki az meg már egyenesen gyönyörű.
7/10 A kérdező kommentje:
nem volt itt semmi kikezdés,barátságból lett szerelem :)
és nem csak dugunk mielőtt arra térne ki a téma.
épp most lettem halálra szeretgetve :)
2010. júl. 15. 20:22
8/10 Helmuth von Moltke válasza:
jó humor lesz majd amikor, te egyetemen buliznál ő meg már őszül és kocog a 40 fele.
9/10 A kérdező kommentje:
én nem vagyok bulizós,ő inkább szeret kis társaságokba,amit én is csípek.és nem akarok egyetemre menni :) pont fordítva van :)
2010. júl. 15. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!