Ikrek apának és Bak anyának lesz egy Rák babája. Valakinek tapasztalata? Vagy véleménye?
Jó, akkor cáfolnék. Én rák vagyok, a párom ikrek és évek óta tökéletesen megvagyunk.
Viszont!
A tesóm is ikrek. A születésnapjuk között 1 nap eltérés van (na meg 10 év) és a tesóm totális ellentéte a páromnak, pedig hangsúlyoznám: mind a ketten ikrek! De a tesómmal mégsem jövök ki jól, mert olyan a személyisége, amit nem tudok összeegyeztetni az enyémmel.
Úgyhogy önmagában az, hogy ki milyen jegyben született nem jelent semmit! Hacsak nem beszéled be magadnak. Ezt viszont nem javasolnám.
Pont ismerek egy ilyen családot,és én azt vettem észre,hogy a Rák kisgyerek(egyébként lány)eléggé el van nyomva,nem nagyon érti meg a rideg Ikrek,és a materiális Bak.(A Rák meg a Bak egyébként is ellentét- párok,tehát tulajdonságaik,amennyire csak lehet,elütnek egymástól)A Rákoknak fontos,hogy legyen a családban legalább egy olyan személy,akire támaszkodhatnak,akit elhalmozhatnak a szeretetükkel,és aki ragaszkodik hozzájuk,és vissza is.De a legjobb,ha mindenki vigyáz a családban a Rákra,mert azt szereti a legjobban,plusz ha a család együtt van,és mindenki kijön a másikkal.
Ha mindez megvan,a Rákkal nem lesznek különösebb problémák,nagyon nyugodt,és kedves természet,és segíteni is szeret másoknak.
Ha viszont a nyugodt családi légkör,és a segítségnyújtás,biztonság elmarad,akkor a Rák nagyon könnyen depressziós lehet,és őrölni fogja magát akár élete végéig.És természetesen tulajdonságai nagy része is a visszájára fordulhat..
12:22 a Rák Bak kapcsolat a legjobb, legyen az nő-férfi vagy szülő-gyerek.
az ikrekkel még annyit, ha a születésnapja közel van június 22-höz, pl. az ikrek jegyű ember június 19-június21 között született, akkor már nagyban a rák jegy tulajdonságai is megtalálhatóak benne!
Tehát kérdező, ha a férjed "majdnem Rák" akkor veled is jól kijön, és a gyereketekkel is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!