Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas nő, halak férfi?

Nyilas nő, halak férfi?

Figyelt kérdés
Személyes tapasztalat?
2010. máj. 13. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Van olyan aki tényleg-e szerint a hülyeség szerint éli az életét? Jééééézusom...
2010. máj. 13. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban!!

A Nyilasnak túl romantikus a Halak, a Halaknak túl nyers a nyilas. Bár a nyilas is szeret álmodozni, ez nem rózsaszín hanem inkább "színes".A Nyilas szinte mindig "pezseg", a Halak meg végletes, hol ilyen-hol olyan, kedvfüggő a viselkedése.

2010. máj. 13. 14:00
 3/8 A kérdező kommentje:
14:00 köszönöm!
2010. máj. 13. 14:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szívesen, csak azt is gyorsan mellépötyögöm, hogy vannak olyan emberek, akik jegybéli vonzódás hiányában is vonzódnak. Ilyenkor röhögnek a szkeptikusok, hogy hát azt írták hogy a "Kos falra mászik a Halaktól"akkor most mi van? pl. Pedig nagyon sok minden van benne a jegyben. Pl. ha a férfi asc.-e oroszlán már egy fokkal jobb, mert az tud a nyilas üteméhez jobban igazodni. Nem vagyok asztromókus, de ezt fontos tudni :)
2010. máj. 13. 14:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen-igen, tudom még számit sokminden...:) Köszönöm mégegyszer.
2010. máj. 13. 14:12
 6/8 anonim válasza:
100%
Én Nyilas vagyok Halak asc.-el, a párom Halak Skorpió asc.-el. 4 éve házasok vagyunk. :)
2010. máj. 13. 14:25
 7/8 anonim válasza:
100%
Hozzátenném még, hogy a legjobb barátnőm is halak, és édesapám is, vele nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Valahogy vonzom őket.
2010. máj. 13. 14:27
 8/8 anonim válasza:

esélytelen....

olvass párhoroszkópot...

én nyilas nő vagyok,eddig 3 komoly kapcsim volt,3 halak pasi.... mind tönkrement, és nagyjából ugyanaz miatt. korlátozni akartak, egy idő után majdhogynem megfojtottak már, és nem engedtek eléggé szabadjára. ez az ami elrontott nálunk mindháromnál mindent......de a párhoroszkóp is megírja, hogy halálra van ítélve a nyilas-halak kapcsolat.:/

2010. szept. 24. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!