Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák típusú férfi kinek jön...

Rák típusú férfi kinek jön be, ki szerint érdekes?

Figyelt kérdés

Csillagjegyet is kérnék.

Bikáról hallottam, hogy nekik bejön, érdekes embernek tartják őket.

2017. ápr. 4. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Ez a csajozós kérdések legalja...
2017. ápr. 5. 06:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha kopogtatás/csengetés után beengeded, neked is bejön!
2017. ápr. 5. 06:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Kos vagyok Skorpió aszcendenssel de nekem nem igazán jönnek be. Lehet hogy csak az én környezetemben van így, de én úgy látom hogy a Rák pasik kissé... furák. :D

Legtöbbjüket kerülik a nők, járnak társaságba, de én valahogy észre sem veszem őket. Ők viszont engem annál inkább, sok Rák férfinak bejövök. Én nem találom őket érdekesnek, már mint ha beszélgetek velük akkor jófejek meg minden, de hogy fogalmazzak... Nem túl férfiasak, kissé gyengének látom őket. Hiányzik belőlük a határozott kiállás, megjelenés. Számomra nem túl izgalmasak. Ez mind csak saját tapasztalat, én eddig ilyen Rák férfiakkal találkoztam, de persze még befolyásol az aszcendens meg holdjegy meg egyéb dolgok.

2017. ápr. 5. 09:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Rák vagyok, szűz aszcendenssel :)

Egyébként meg próbálok jó fej lenni, kedves és érdekes is lenni.

Mondjuk Hardcore reál iskolába jártam, öregem is rák, ő is ugyan úgy reálos beállítottságú, anyám azt hitte, hogy veszekedünk, közbe csak elég erősen vitatkoztunk egy témakörről.

2017. ápr. 5. 11:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja a poén meg az, hogy anyám Skorpió :D
2017. ápr. 5. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!