Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Segítene valaki értelmezni a...

Segítene valaki értelmezni a lenti születési horoszkóp-grafikont?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból megnéztem, hogy mi a pontos születési horoszkópom. Kaptam egy hosszabb leírást, és egy grafikont is; a leírásban azonban nem volt benne, hogy mit is jelent az, hogy pl. a Mars a rákban van, csak egy leírás következett, a grafikonon pedig sokkal több szimbólum van, mint ahány égitestet a lerás megemlített. Arra szeretnék kérni valakit, aki jól ismeri ezt a rendszert, hogy a linkben közölt grafikont értelmezné nekem (egy kissé szkeptikus és teljesen laikus vagyok a témában)? Számomra ez csak egy nagy rakat kriksz-kraksz össze-vissza szórva egy körön belül. Előre is köszönöm!

Erről lenne szó:

[link]

2017. márc. 26. 18:48
 1/3 Fish1 ***** válasza:

Nem gondolnám, hogy itt egy kész asztrológiai elemzést kapnál. Van néhány netes oldal, ami készít egy lightosabb elemzést magyarázatokkal, de szerintem az sem lesz bővebb, mint amit te kaptál.

Szerintem vagy csináltasd meg egy asztrológussal, vagy ásd bele magad az asztrológiába.

2017. márc. 27. 02:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Annyira nem hiszek ebben, hogy emiatt felkeressek egy asztrológust. Tényleg arról van csak szó, hogy ha valakinek van ideje és kedve kielemezni ezt a valamit, azt szívesen fogadom. Ha nem, akkor nem.
2017. márc. 27. 09:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell benne hinni, én sem hiszek benne, viszont rendkívül szórakoztatónak találom, ezért foglalkozok vele.

Egy teljes elemzést nagyon sokáig tart elkészíteni (és legépelni), ezt "csak úgy" senki nem fogja neked megcsinálni. Ezért találták ki a gépi elemzéseket.

Az, hogy mit jelent a Mars a Rákban, nincs konkrétan leírva, hanem egy szabad asszociációt igényel. Pl. a Mars, akaraterőt, energiát, lendületet jelképez, a Rák jegy meg az érzelmek, a gondoskodás, otthon, a családi biztonság témaköreit foglalja magába. Na most ezt a kettőt kell kombinálni, a lendületet a lágy érzelmekkel. Ez archetipikusan a lovag, a romantikus férfi képe. (Ha férfi az illető rá vonatkozik, ha nő, akkor az ő ideálképe).

Na most ezt mindegyik bolygóval végig kell csinálni.

Utána ugyanez a játék jön, csak a házakkal (pl. Mars a 7. házban). Utána hogy milyen kapcsolatban állnak egymással (az ábrán ezt a bolygókat összekötő vonalak jelzik). És ha mindez megvan, akkor összefoglalni ezt egy értelmes egésszé.

A gépi elemzés ezt megspórolja, leírja neked ezeket. Nincs külön még olyan, hogy "mit jelent", azt jelenti amit oda leírtak.

Nekem van egy programom, ami készít egy hosszú, kb. 15-20 oldalas elemzést a horoszkópról, csak sajnos Windows 98 alatt hajlandó futni. (Angolul sokkal több lehetőség van.)

2017. márc. 27. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!