Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Egy bak férfi szerintetek...

Egy bak férfi szerintetek milyen lehet egy párkapcsolatban, összejönnétek egy bak pasival?

Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 19:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%

Arra céloz, hogy a naiv és hiszékeny emberek döntenek a csillagjegyek alapján emberek sorsáról. Csak mert elolvastak valamit a bulvár magazinban. Érteni hozzá nem értenek, de a blamát azt elhiszik, amit az x+1-dik asztrológus írt le a szennylapba.

El kell menni egy normális asztrológushoz, aki születési képlet elemzéssel foglalkozik, akár nyugati, akár védikus, és ő elmondja, hogy mi van veled, ki vagy te, és megközelítőleg milyen típusú emberek valók hozzád. Nem csillagjegy, hanem karakter alapján természetesen.

Én voltam mind a kettőn, és egyik sem mondta egy szóval sem, hogy én hozzám a Rák nők de nagyon passzolnak, viszont az Ikrek nőket felejtsem el mert hujjujjujj.

2017. márc. 2. 21:36
 12/19 A kérdező kommentje:
Értem :D
2017. márc. 2. 21:46
 13/19 anonim ***** válasza:
62%

nem,mert nekem sosem voltak szimpatikusak a bak férfiak

Nem tudom,hogy véletlen-e,de valahogy így jött ki.(később tudtam meg sok mindenkiről,hogy bak..előtte sem bírtam őket)

2017. márc. 2. 22:31
 14/19 anonim ***** válasza:
hűtlenek!!!! nem könnyű, több baj pasim volt, mint hosszútávú, nem jó tapasztalataim vannak velük. 25nő
2017. márc. 2. 23:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Bak*
2017. márc. 2. 23:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem elég csak a napjegy. Nemcsak ennyi az asztrológia. Azonban a bakokkal nekem sincs jó tapasztalatom. Mindegyik bak rokonban, ismerősben közös, hogy munkamániás, fukar, az érzelmeit nehezen mutatja ki, bántó a humora. A legtöbb hűtlen. Persze ismerek kivételt is. Nem szeretem ezt a csillagjegyet általában. Mivel fiú vagyok, nem jönnék össze bak férfival. Ám bak lánnyal sem. Akárhányat ismerek, mind viszolyog az anyaság gondolatától és csak a karrier fontos.
2017. márc. 3. 10:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Èn sem vagyok munkamániás ne általánosíts. :) egèsznap tudnèk feküdni. Szeretek szeretni, nem szoktam hazudni, stb stb.. Minek rèszletezzem ez csak a Gyk.. Magányos vagyok a tèli időszakban leginkább. Most is..
2017. márc. 3. 17:01
 18/19 anonim válasza:
a barátom bak,hűséges, kitartó, céltudatos, nagyon jó párkapcsolatban lenni vele, de véleményem szerint párkapcsolatoknál az az elsődleges, hogy szeressétek egymást, és nem a csillagjegye
2017. márc. 3. 19:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát én megpróbáltam, de rettenetesen kiborított az érzéketlensége, a ridegsége, a gőgössége, az önzése. De még mindig szerelmes vagyok belé..:( oroszlán nő.

Szerintem sem sokat számít a horoszkóp, de nálunk pl. amiket írtak általánosságban azok a dolgok bejöttek.

2017. márc. 6. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!