Egy bak férfi szerintetek milyen lehet egy párkapcsolatban, összejönnétek egy bak pasival?
Arra céloz, hogy a naiv és hiszékeny emberek döntenek a csillagjegyek alapján emberek sorsáról. Csak mert elolvastak valamit a bulvár magazinban. Érteni hozzá nem értenek, de a blamát azt elhiszik, amit az x+1-dik asztrológus írt le a szennylapba.
El kell menni egy normális asztrológushoz, aki születési képlet elemzéssel foglalkozik, akár nyugati, akár védikus, és ő elmondja, hogy mi van veled, ki vagy te, és megközelítőleg milyen típusú emberek valók hozzád. Nem csillagjegy, hanem karakter alapján természetesen.
Én voltam mind a kettőn, és egyik sem mondta egy szóval sem, hogy én hozzám a Rák nők de nagyon passzolnak, viszont az Ikrek nőket felejtsem el mert hujjujjujj.
nem,mert nekem sosem voltak szimpatikusak a bak férfiak
Nem tudom,hogy véletlen-e,de valahogy így jött ki.(később tudtam meg sok mindenkiről,hogy bak..előtte sem bírtam őket)
Hát én megpróbáltam, de rettenetesen kiborított az érzéketlensége, a ridegsége, a gőgössége, az önzése. De még mindig szerelmes vagyok belé..:( oroszlán nő.
Szerintem sem sokat számít a horoszkóp, de nálunk pl. amiket írtak általánosságban azok a dolgok bejöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!