Egy bak férfi szerintetek milyen lehet egy párkapcsolatban, összejönnétek egy bak pasival?
Hát én nem vagyok munkamániás :D
Honnan tudod, hogy egész nap? :O
Minden napra jut 1-2 ilyen kérdés, hogy az xy csillagjegy szülötte milyen ember, összejönnél-e vele, jól kijön-e a két jegy egymással, stb.
És mindig leírjuk, mindegy, mert nem a csillagjegy alapján kell egy kapcsolatba belemenni, vagy sem. Az volt a legutolsó dolog, ami érdekelt engem egy kapcsolatban, hogy milyen jegyű a másik.
Ha túlmegyünk ezen a horoszkóposdin, akkor igazából rájövünk, hogy két ember nem véletlenül lesz szerelmes egymásba, valamilyen dolguk van egymással, aminek semmi köze a horoszkóphoz. Lehet pont az a feladat, hogy összecsiszolódjanak úgy, hogy netán a két jegy elvben nem passzol össze. De ugye egyszerűbb meghátrálni a feladat elől, és azt mondani, hogy köszönöm nem kérek belőle. Csak ugye a feladat az ettől még megmarad, majd jön egy másik ember, aki hozza ugyanazt a sztorit, mint az előző. Mindaddig, amíg meg nem lépjük a leckét.
Úgy hogy én nem horoszkóp alapján létesítenék párkapcsolatot, mert semmi értelme.
Semmi esetre sen jönnék össze bak férfivel!
Ugyanis hetero vagyok...!
"A bakok nem mind melegek..."
You don't say?
Aki csillagjegy és hasonlók alapján dönt, vagy képes bármit is kivetíteni a másikra ezek miatt, okként felhasználni..., az remélem, hogy már az első pillanatban közli ezt a másikkal, hogy az kiröhöghesse, és tudja, mivel is áll szemben (ergo, elküldhesse oda, ahol hasonló egyedek tanyáznak, és azokkal bohóckodjon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!