Mi az aszcendens?

Figyelt kérdés
Rengeteget kerestem mar errol de csak jellemzest talaltam. Viszont lattam hogy masok olyanokat irtak hogy a bikanak merleg az aszcendense stb. Es en azt szeretnem tudni hogy ezt hogy lehet megallaitani hogy kinek mi az aszcendense?
2017. márc. 2. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Percre pontos születési dátum kell hozzá. Vagy hozzáértő asztrológus, aki bepontosítja.
2017. márc. 2. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:

"a bikanak merleg az aszcendense" - nem, ilyen nincs,

Az ascendens = felkelő pont. Az a pont, ahol a Nap állt a születés percében. A jegy: az ahol azokon a napokon a napkelte során felkel a Nap. Tehát egy hónapig egy csillagkép van (a Nap mögött) De mivel nem mindenki születik napfelkeltekor (aki akkor szüetik annak az ascendense is bika), van egy másik jellegzetes kép: ahol a Nap állt akkor, abban a percben. Tehát a bika jegyben született ápr.ban és délután pl. mérlegben volt akkor a Nap, akkor az ascendense annak a bikának mérleg

2017. márc. 2. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Kettes, sajnos tévedsz.

Az aszcendens a "felkelő jegy", vagyis az a csillagjegy, amelyik éppen a keleti horizonton van a kérdéses időpontban.

2017. márc. 2. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt is szokták mondani az aszcendensre, hogy megmutatja, mi hiányzott a szülők kapcsolatából, ebből adódóan az adott illetőben is hiányosság.

Nekem mérleg az aszcendensem, és valóban hiányzott az a szüleim kapcsolatából, mint például:

Harmónia, béke, biztonság, szeretet, stb.

Persze az ember összetettebb annál, mint hogy most az aszcendensből meg a csillagjegyéből megmondjanak mindent, mert hát előző élet miegymás közrejátszik.

2017. márc. 2. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:
igazad van hármas, tévedtem
2017. márc. 2. 17:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom
2017. márc. 2. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Ascendere: felemelkedni. Az a csillagjegy, amely a horizonton helyezkedik el éppen a születés pillanatában, így aki napfelkeltekor született annak ugyanaz a csillagjegye és az aszcendense. Kár, hogy csillagjegy, mint olyan egy nemlétező dolog.

Ugyanígy lehet deszcendenst is képezni, meg holdjegyet meg akármit, az értelme kb. ugyanannyi mint a többinek: semmi.

2017. márc. 3. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!