Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos, Szűz aszcendenssel?

Kos, Szűz aszcendenssel?

Figyelt kérdés

Milyen emberek a Kosok, akiknek Szűz az aszcendensük?

Tudom, hogy ez így kevés információ, de már ez alapján is lehet valamennyit mondani szerintem.

Vélemények? Tapasztalatok? :)

2016. dec. 26. 16:04
 1/5 anonim válasza:
Azt hallottam az aszcendens csak a külső, megmutatkozó jegy. Na ez lehet hatalmas baromság volt, de a lényeg, hogy a kos jegy dominál majd, amikor már jobban megismered... És vigyázni a kossal! :) Csak vicceltem :D
2016. dec. 27. 15:29
 2/5 anonim válasza:

A kos az heves, gyorsanreagáló, helybőlugró, kezdeményező és vagy tank tulajdonságú(fejjel a falnak de a fal törik előbb össze), a szűz az analitikus, hideg, kimért, gépi.

Nem egészen kompatibilis tulajdonságok.

Bármelyik tulajdonság elsajátítható, de elég nehéz.

2016. dec. 27. 22:07
 3/5 anonim válasza:
Az aszcendens azt mutatja meg, hogy az ember milyennek tűnik első benyomásra, azok az emberek, akik nem ismerik közelebbről milyennek látják. A kos jegyűekre jellemző,hogy bátrak, szenvedélyesek és nyíltak, míg a szüzek sokkal hűvösebbek, óvatosabbak. Tehát a szűz aszcendens miatt egy kos jegyű sokkal távolságtartóbbnak tűnhet, kevésbé forrófejűnek.
2016. dec. 27. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csak 1 ilyen embert ismerek, de róla nincs túl jó véleményem. Az illetőnek kevés önbizalma van és aki szebb, jobb nála azt irigyli, esetleg bele is köt. Szeret a középpobtban lenni és mindenkit kielemez, végigmér.
2016. dec. 29. 23:32
 5/5 anonim válasza:
Remek emberek és hűségesek a végsőkig. A kos mindig mindennek szemben megvéd a szűz pedig mesés szerető. Imádd gyengéd lenni de ha arra vágysz hogy szenvedélyes legyen azt is megkapod tőle. Remek választás!
2017. jan. 27. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!