Csigák,földigiliszták és egyéb hímnős élőlények.
A "bak", az hím. Ha egyben nő is, a fentiek pont megfelelnek a kritériumnak.
Csodaszép kisportolt teste van, még női szemmel nézve is iszonyúan csinos.
Nagyon zárkózott, nagyon álmodozó, de ezt titkolja, csak a közvetlen környezete tudja róla. Hajlamos az ideálokba beleszeretni. Egyébként nem mindig karrierista, a szerelem fontosabb, de ezt kevesen tudják róla. Mindig rendkívül meg akar felelni a családja elvárásainak, akkor is, ha azok irreálisan magasak.
Egyet igen. Nem túl okos, pedig elvileg intelligens jegynek számít, de ez nyilván genetika/neveltetés kérdése.
Szép arca van, igényes, kicsit duci, de az alakja se rossz. Viszont az álmodozó, furább természetet nem bírja, nem érti, ebben tipikusan föld jegy. Fiatalon házasodott és szült, jó feleség és anya a klasszikus értelemben, viszont a kapcsolata nem tökéletes, közel sem, mégsem tud belőle kilépni - vagy talán már nem is akar. Nem túl rugalmas természet. Komplexusai vannak, elég sok, de ennek történetesen tudom a pszichológiai hátterét, mert rokonom. Sosem szerettem a természetét, gyerekként sem, nagyon mások vagyunk. (Halak nő vagyok. Plusz információ, hogy egy fiú barátom Bak, ő nagyon intelligens, benne egyedül a számomra még mindig túl földes vonásokat nem kedveltem sosem.)
Ismertem nem is egy bak nőt: igénytelen. A végsőkig.
Loncsos, birkába álló rackás haj hetekig nem megmosva, büdös száj és pofa, nem mos fogat rendesen, elhanyagolt, igénytelen ruha.
Soha többé bak nőt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!