Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek nő, ikrek férfi?! Működhet?

Ikrek nő, ikrek férfi?! Működhet?

Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm!

2017. jan. 30. 21:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Utolso,egyetertek.

Valamiert vonzodnak ehhez a temahoz a trollok..

2017. febr. 1. 11:13
 12/16 anonim válasza:

Jelen!9 éve müködik!Bár néha majd megörülünk a másiktol,de ha egy hullámhosszon vagyunk,akkor meg a világot is meghoditjuk.

Én szeretem,nekem csak ikrek pasikkal volt kapcsolatom!

Ja és van egy kusfiunk,szintén ikrek.

Ugyhogy nálunk mindig zajlik az élet!:)

2017. febr. 1. 14:16
 13/16 anonim ***** válasza:

ha komolyan kérdezed: NEM

Azért, mert egy kapcsolat nem a csillagjegyen fog elsősorban múlni, hanem a közös értékrenden, hasonló életútból adódó hasonló szemléletből, közel azonos érdeklődési-tanulási hajlamon (nem az iskolára és annak hakellhanem anyagaira gondolok, hanem a háztartás- és életbeli teendőkkel, hobbikkal kapcsolatos ismeretekre), és hasonlókon. Meg nyilván a "kémián".

Tegyél össze két ilyen embert, magas empátiakészséggel, nyitottsággal és kicsi esély lesz a kudarcra, pontosabban arra, hogy más alkalmasabbnak fog tűnni.

Tegyél össze két egyenbutát, aki az alfelében tartja a fejét - a maguk módján ők is meglesznek, de itt adódhat vonzóbb alternatíva.

Végül tegyél össze egy buta és egyéb téren sem kiemelkedőt, egy ellentétessel, azaz a két végletet. A buta mindent csodálnivalónak fog találni a másikban, de ezzel megelégedne, nem pedig igyekezne felfejlődni egyenrangúvá - a másiknak ez az egész olyan lenne, mintha cipelnie kéne valakit, aki eközben semmilyen szinten nem társa.

Persze az árnyalatok, variációk ennél széleskörűbbek, de egész biztosnak tartom, hogy a fentiekhez képest a csillagjegyeik kompatibilitása tizedrangú.

2017. febr. 3. 07:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Két széltoló..:) Biztos megértik egymást..:)
2017. febr. 3. 11:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok megszállott horoszkóp hívő, de olvasgatom, mert érdekesnek találom. És őszintén, nagyon nem szeretem az olyan oldalakat, ahol csak úgy kijelentik, hogy ha pl. Ikrek vagy, akkor csak ez meg ez a jegy passzolhat hozzád, és ez meg ez a jegy biztos kudarc. Kizárt, hogy ilyen fekete-fehér a világ.

És ekkor találtam meg ezt az oldalt:

[link]

Angolul van ugyan, de itt bármilyen párosítást beírhatsz, nem az lesz a válasz, hogy "nem működik, fúj-fúj!" Hanem leírja részletesen, hogy az adott párosítás milyen pontokon jó, és miben lehetnek súrlódások. Hol kell kompromisszumot kötni.

Nyilván ez is csak horoszkóp, mindenki hiszi vagy nem hiszi vérmérséklete szerint. Mégis, sokkal de sokkal jobb egy kezdődő kapcsolat elején olyasmit olvasni, ami nem elássa a kapcsolatodat, hanem inkább rávilágít a különlegességeire.

Ha tudsz angolul, akkor ajánlom nagyon :).

2017. febr. 6. 14:21
 16/16 A kérdező kommentje:

utolsó:köszi!

Viszont az angol tudásom egyenlő a nagy nullával,mert eddig németet,franciát tanultam

De nem baj,nyagoyn köszi!

2017. febr. 6. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!