Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek nő, ikrek férfi?! Működhet?

Ikrek nő, ikrek férfi?! Működhet?

Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm!

2017. jan. 30. 21:01
1 2
 1/16 Ozmium42 ***** válasza:
51%
Az négy ember!
2017. jan. 30. 21:49
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
Attól függ hogy csréltek-e néha, akkor izgalmas lehet.
2017. jan. 30. 21:58
 3/16 anonim válasza:
48%
huuuhhaa ott aztán lesz nemulass! nem egyszerű jegy ...hát ha mèg saját magával találkozok szembe....sok sikert!
2017. jan. 30. 23:08
 4/16 anonim válasza:
találkozik* bocs
2017. jan. 30. 23:08
 5/16 anonim ***** válasza:
39%

Nem! Bele se menj,még ha tetszik is és vele leélnéd az életed, akkor is hajtsd el a francba és hallgas a horoszkópra!

Agyfaszt kapok az ilyen emberektől..

2017. jan. 30. 23:10
 6/16 anonim ***** válasza:
48%
Milyen az az agyfasz? Olyankor a manduláid herévé változnak vagy mi?
2017. jan. 30. 23:14
 7/16 veterán vas ***** válasza:
35%

Amikor megláttam a Kedvesemet, semmit sem tudtam róla, csak annyit éreztem, meg kell ismerkednünk!

Később kiderült, nem csak mindketten iker jegyűek vagyunk, hanem még ugyan azon a napon is születtünk.

Azóta is millió helyen olvasom/hallom, hogy iker az ikerrel kibékíthetetlen ellenség, örök civódás az életük, egy pillanatig sem képesek együtt maradni.

Érdekes, mi valahogy nem akarunk erről tudomást szerezni. Kapcsolatunk azóta már túlélte, a kritikusnak mondott 7.évet is.

MÉGHOZZÁ TÖBB MINT HÁROMSZOR!! :D

Na ennyit, arról a bizonyos: "meg van írva csillagokba" kezdetű hülyeségről.

2017. jan. 31. 08:59
 8/16 A kérdező kommentje:

én úgy tudom,hogy hivatalosan az a név,hogy ikrek.És nem simán iker..

Legalábbis én így tudom.Szóval nem a legszerencsésebb..

Mindenesetre köszi a válaszokat!

2017. jan. 31. 15:06
 9/16 anonim ***** válasza:

Úgy utálom már ezt az "iker ikerrel jó-e, bika nyilassal jó-e" dokgokat. Ez az egész egy nagyon nagy hülyeség.

Adjátok tovább!

2017. jan. 31. 21:14
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha ennyire utálod utolsó, akkor ne olvasd. Nem kötelező az asztrológiai témákat böngészni. Kivéve, ha lelki nyomorék tahó vagy, akinek az az élete, hogy itt beszól. Engem sem érdekel pl. a vallás, mégsem megyek lehülyézni őket.
2017. febr. 1. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!