Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak lány (oroszlán aszcenden...

Halak lány (oroszlán aszcendenssel) és oroszlán fiú milyen párosítás?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem simán jó lehet hiszen ha minden igaz, te oroszlánnak mutatod magad a világnak, pedig valójában belül halak vagy. de mivel te is rendelkezel oroszlán tulajdonságokkal szerintem jól megérthetitek egymást, és tudhatjátok mikor, mi a másiknak a baja stb.
2010. máj. 6. 20:46
 2/10 anonim ***** válasza:
42%
Sörényes-pikkelyes babák várhatóak majd...
2010. máj. 6. 21:03
 3/10 anonim válasza:
100%
A halakhoz a rák illik vagy a vízöntő.
2010. máj. 6. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
mint anyukám és apukám:)csak apunak mellé nyilas az aszcendense.nekik működik, de persze hozzáteszem, hogy attól is függ kinek hol vannak még a bolygói
2010. máj. 7. 15:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat :) Ezek elég biztatóak.

Jó, nem horoszkóp alapján fogok dönteni, de azért ez is egy pozitívum :)

2010. máj. 7. 16:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
érthető, hogy megkérdezed:P szerintem működő képes lehet;)(utolsó voltam)
2010. máj. 10. 00:35
 7/10 anonim válasza:
100%

Én is halak vagyok, oroszlán aszcendenssel:P

csak úgy mondom =D ...

2010. máj. 17. 02:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Micsoda véletlenek :)
2010. máj. 18. 17:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én most pont így vagyok egy sráccal... én halak vagyok oroszlán aszcendenssel, ő pedig oroszlán... hát egyelőre érdekes a viszonyunk. :D Elszórakozgatunk egymással, néha veszekszünk is apróságokon, hol ő sértődik meg, hol én, de alapjában véve jó vele. Nagyon jól érzem magam a társaságában, szórakoztató ember, és hamar megtaláljuk a közös hangot. :) Csak egy kicsit túl erős egyéniségnek mutatkozunk mindketten.
2010. máj. 21. 20:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem szuper. Ha minden jól megy, vigyáz majd rád és megért, cserébe szeresd éd dícsérd sokat!:)
2010. júl. 6. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!