Milyen lesz 2017 a skorpióknak?
Figyelt kérdés
2016 számomra borzalmas volt, mind szerelem, mind karrier terén. Ha van itt olyan, aki ért ehhez, meg tudja mondani, hogy mi várható 2017-ben? Kérem, hogy a komolytalankodók kíméljenek, köszönöm!
27/N
2016. dec. 30. 21:07
1/8 anonim válasza:
Leginkább rajtad múlik. Ennek nincs köze semmi ezoterikus maszlaghoz. Te alakítod az életed, nem a csillagok.
2/8 A kérdező kommentje:
Ugy érzem ezt az évet nagyon nem en alakítottam...
2016. dec. 30. 22:00
3/8 anonim válasza:
Nyilván van amibe mások is beleszólnak (munka) van olyan amit nem védhetsz ki (pl betegség) de minden más elsősorban rajtad múlik. Legyenek céljaid, kitartás hozzá és nem lesz semmi baj.
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem komolyan nem megy... Szinte mindenkit felvettek az ismerősök közül oda, ahol en szeretnek dolgozni, mindenkinek van párja, társasága, en nem tudok elmenni sehova mert nincs kivel, esélyem sincs ismerkedni. A volt párom aki kihasznált es hülyét csinált belőlem, o pedig boldog mar régóta a barátnőjével . Velem ennyi igazságtalanság nem történt összesen, mint ebben az egy évben. Próbáltam az agykontrollt, vonzás törvényét, feng shuit, találkozni baratnokkel, fel frissíteni a kapcsolatot, semmi nem megy. Es mindig van valami rosszabb.
2016. dec. 30. 22:28
5/8 anonim válasza:
Velem is sok rossz történt, de ami volt, elmúlt. Igyekszem arra koncentrálni ami van, ami lehet. Arra, hogy úgy csináljam a dolgaim, hogy megfeleljek önmagamnak és az általam kitűzött célokat elérjem.
6/8 anonim válasza:
Sajnos rossz lesz nekik és legtöbbjük munkanélküli lesz, ez a nagy helyzet. 2017-ben nem sokan fogják túlélni, pláne a skorpiók. Szerelmi életük az kész káosz lesz, legtöbbjüknek még az sem lesz. Valószínűleg a kutyával vagy a macskával fogják csinálni, de már más történet. Majd meglátod.
65/F
7/8 anonim válasza:
Szó ami szó én is skorpió vagyok és érdekes mód ugyanilyen problémáim voltak ebben az évben, talán nem is volt még ilyen csúfos esztendőm. Mégsem vagyunk túlzottan horoszkópos, de egy-egy személy sorsa hasonló lehet, s sok a párhuzam köztük. De talán még vagyunk egy páran, akik nagyon pechesek voltunk idén és mégis más jegy alatt születtünk. A horoszkópok mind pozitív változásokat írnak a skorpióknak, de ha jól emlékszem ugyanezt jósolták tavaly is. Azt hiszem egy volt olyan, ami megmondta, hogy 2017 sem lesz jobb. Saját személyemre nézve azt inkább elfogadhatóbb jóslatnak tartom, s több olyan dolog van, ami azt mutatja, hogy nem lesz jobb, sőt rosszabb lesz nekem a 2017. Egészségileg már lejtmenetben vagyok.
8/8 anonim válasza:
Én is skorpió vagyok és nekem meg tök jó évem volt, hasítottam a munkában, feljebb kerültem, magasabb fizu, szert tettem egy jobb lakásra és megvettem életem első autóját is.
Ennek az egésznek semmi köze nincs a csillagjegyhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!