Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A skorpióknak tényleg rossz a...

A skorpióknak tényleg rossz a természetük?

Figyelt kérdés

2013. okt. 19. 13:53
1 2
 1/16 anonim válasza:

én skorpió vagyok,attól függ,hogy milyen téren :)

(15/L)

2013. okt. 19. 16:05
 2/16 anonim ***** válasza:
49%
Szívem választottja skorpió, szerintem régebben sokkal-sokkal gázabb volt, rengeteget haladt, hogy olyan legyen, amilyen szívből lenni akar. Első lépések közt volt, hogy a horoszkópot helyre tette magában: egy játék, ami általánosságokkal operál, még ha legtöbbször meglehetősen találóan is. Tehát semmi kötelező érvényű! :)
2013. okt. 19. 18:50
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
Igen, eléggé. Nem kell sokat piszkálni, és máris belédböki a fullánkját. Az pedig elég komoly egészségügyi problémákat tud okozni, főleg ha nincs a közelben orvosi segítség.
2013. okt. 19. 20:14
 4/16 anonim ***** válasza:
36%
cipődbe bemászik rálépsz akkor igen
2013. okt. 19. 20:47
 5/16 Dreigang ***** válasza:

Rossz természete csak a rossz természetű Skorpióknak van, vagyis ez egy teljesen relatív dolog.

Magam részéről szinte kizárólag jó természetűvel találkoztam, de ehhez én is kellettem:-)

2013. okt. 20. 00:59
 6/16 A kérdező kommentje:
2-es neked mi a horoszkópod?
2013. okt. 20. 11:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is az vagyok, az egyik barátnőm is, és nem látom, hogy jobbak vagy rosszabbak lennénk másoknál. Tény, hogy velem sem könnyű, de annyi féle ember van és mindenkinek van rossz tulajdonsága.
2013. okt. 20. 13:53
 8/16 anonim ***** válasza:
Itt egyszer volt egy nagyon hosszú és hasznos beszélgetés a skorpiókról, amelytől leesett az állunk, érdemes utána keresni.
2013. okt. 20. 15:29
 9/16 anonim ***** válasza:
2-es volnék, szűz. Egész jó párosítás állítólag, de szerintem sokkal többet nyom a latban, mennyire hajlandó két ember tudatossá válni és lehetőleg úgy kezelni egymást, hogy nem érzelemviharok rángatják a gyeplőt, hanem az erős érzelmek is csak mint majdnem jó tanácsadók dolgoznak a józan ész keze alá. Mi is belecsöppentünk a keletibb gondolkodás tanulmányozásába, nagyjából egymástól függetlenül, de amikor már pár éve együtt voltunk. Aztán kb rend lett, de legalábbis nem a dráma uralja az eseményeket, hanem ez a már-már unalmas konstruktív derű.
2013. okt. 20. 19:43
 10/16 anonim ***** válasza:

ismerek ilyet is, olyat is

én egy végtelenül nyugodt skorpió vagyok, csak az bosszant fel, ha valaki állandó jelleggel heccel és nem a poénos módon, hanem kiérződik belőle a gonoszság. olyankor aztán olyat vissza tudok mondani hogy tényleg hetekig emészti

a másik dolog a hiszti. nem bírom.

bizony van néhány skorpió nő aki hisztis (ők azok, akikkel nem jvök ki) és szerintem ez a világon a legrosszabb tulajdonság

2013. okt. 21. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!