Minden rák jegyű vicces?
Figyelt kérdés
Sok rákot ismerek és eddig mind humoros ,jókedvű volt.2016. dec. 29. 11:29
1/9 anonim válasza:
Mind, kivétel nélkül.
A rák már maga egy humoros állat. Mindenki előre megy, ez a kis bolondos meg folyton tolat.
2/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, én rák vagyok, de a humorom nem sokan értik. Jókedvű, pozitív, de olyan elvetemült morbid, és fekete humorom van, hogy az emberek vagy nem értik, vagy rosszallóan néznek rám érte. Viszont ha szarkasztikus vagyok, vagy valami lazább poént tolok be, azon nagyon tudnak nevetni, de alapjáraton egyáltalán nem gondolom magam egy vicces embernek.
3/9 anonim válasza:
Nekem bátyám és egy barátnőm is rák, egyikük se egy mókamester. Ugyanakkor rengeteget agyalnak a múlton mindketten és hajlamosak depresszióba esni. Látszólag persze vidámak, bátyám pl. folyamatosan vigyorog, ha zavarban van.
4/9 anonim válasza:
Egyatalan nem,legalabbis akit en ismerek,mem az.
Nemhogy nem vicces,meg humorerzeke sincs,ritkan nevet nagyokat.Inkabb fapofa,melankolikus ,komoly.
Ha ritkan probalkizik humorizalni,se all jo neki...
5/9 True Damage válasza:
A fekete humor olyan mint egy rakos kisgyerek...sose lesz öreg
6/9 anonim válasza:
A ketteshez hasonló a humorom, és minden rák ismerősömé is. Kicsit elvont, kicsit fekete és eléggé edgy, sokszor szarkasztikus, voltak már kiakadások abból, hogy valaki halál komolyan vett valamit, ami nekem tisztán csak poén volt. De a rák ismerőseimmel többnyire nagyon jól elszórakozunk egymás között, és azért a többi jegy némelyike is vevő rá. A mérlegek vagy nagyon szeretik, vagy egyáltalán nem értik, a tűz jegyűek szokták még értékelni.
7/9 anonim válasza:
4, nekem a föld jegyű ismerőseim ilyenek általában. Nem is nagyon tudom elviselni őket.
8/9 anonim válasza:
Én rák vagyok. Nem dicsekedni szeretnék, de mindennap sírva nevetnek a vicceimet a barátnőim :D
9/9 anonim válasza:
Én is rák vagyok az ismeroseim mind azt mondják ,hogy vicces vagyok ,de én nem tartom magam annak. Bennem is megtalálható a fekete humor és a szarkasztika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!