Vicces: állásra jelentkeztem, és bekérték a pontos születési helyet, időt, percre pontosan. Nyilas-ikrek aszcendenssel mire számítsak?
Egy nagy csapat majomra...
Velem 4X30 perces IQ, vezetési képesség bla bla tesztet töltettek ki, darabonként kb 120 kérdéssel, mindezt 4 lépésben (4 email) és egyetlen egyszer nem hívtak fel h. mondjuk egy személyes találkozó vagy efféle történjen.
4 személytelen vak e-mailből megállapították h. alkalmatlan vagyok, mindezt olyan kérdésekből h. pl.: "előfordult-e önnel h. egy kisállat láttán elérzékenyült"
Az egyes által leírt "szcientológusos" (hubbard-teszt/Oxford személyiségteszt, OCA) szintén megvolt.
És feltételezésem szerint ez a fejvadász cég szüleménye. :)
Engem inkább a dolog asztrológiai vonzata érdekelne, hogy ez most nekem jó, vagy nem jó.
1-es hol voltál ilyen teszten?
Nekem is volt hasonló csak az még hosszabb volt. 4x50 perces iq-pszihológiai-istentudjamiylen teszt volt. Volt benne ilyen házikó-házikó-kisszék-hóember Mi következő? kérédés is. És volt ilyen is mint amit te mondasz. Ja és 300km-et utaztam érte (csak oda).
Ne sok jóra!. :-)
Azt hiszem ide már el sem mennék, ráadásul ha valaki nem tudja a pontos születési idejét, azt már be sem hívják? XD
Félelmetes hogy valóban vannak ilyen komoly cégek, akik horoszkóp meg grafológiai elemzés alapján vesznek fel embereket -.-
Csodáékoznak, hogy miért tart itt az ország :S
de szánalmas... velem próbálkoznának csak... azért is megnézném a horoszkóp-elemzésem itt valahol, bekamuznék olyan órát meg percet ami pozitívabbá teszi...
grafológus? na ne mondják hogy nem lehet átverni... valami 5 féle módon tudok írni, utána néznék és abból is kihoznám hogy az jöjjön ki "csapatmunkára alkalmas, extrovertált, van önbizalma, megbízható, blabla"...
aztán mibe hogy felvennének antiszoc, lusta, önbizalomhiányos, lógós h.lyeként :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!